Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Μηνιαίο επίδομα 250 ευρώ σε νοσοκομειακούς ιατρούς για δυσεύρετες ειδικότητες (video)
achilladelis
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Μηνιαίο επίδομα 250 ευρώ σε νοσοκομειακούς ιατρούς για δυσεύρετες ειδικότητες (video)
23.09.2022 | 14:51

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Μηνιαίο επίδομα 250 ευρώ σε νοσοκομειακούς ιατρούς για δυσεύρετες ειδικότητες (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το παράδειγμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ακολουθεί και το Βόρειο Αιγαίο, σε μία προσπάθεια να θεσπίσει κίνητρα ώστε να προσελκύσει επικουρικούς ιατρούς, δυσεύρετων ειδικοτήτων σε όλα τις δομές υγείας των νησιών.

Έτσι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, αποφάσισε να θεσπίσει μηνιαίο επίδομα 250 ευρώ, για συγκεκριμένες ειδικότητες ώστε να καλυφθούν τα 33 κενά που έχουν εντοπιστεί σε Χίο, Λέσβο, Σάμο και Ικαρία.

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Παντελή Βρουλή, αυτά τα χρήματα μπορεί να αποτελέσουν κίνητρο για προσέλκυση ιατρών σημαντικών ειδικοτήτων όπως αιματολόγοι ή ογκολόγοι με απώτερο στόχο να εξυπηρετηθούν οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου, αφού σε αρκετές περιπτώσεις χρειάζεται να μεταβαίνουν στην Αθήνα για θεραπείες κι εξετάσεις.

Πηγή: politischios.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018