Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μάγδα Τούφου: «Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι ευχαριστημένη αν το ΠΑΣΟΚ πάρει την έδρα και αν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν»

banner roots

Μάγδα Τούφου: «Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι ευχαριστημένη αν το ΠΑΣΟΚ πάρει την έδρα και αν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν»
30.01.2023 | 22:25

Μάγδα Τούφου: «Τη βραδιά των εκλογών θα είμαι ευχαριστημένη αν το ΠΑΣΟΚ πάρει την έδρα και αν οι συμπολίτες μου με επιλέξουν»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Μετά την τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάρτισης των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής και την επικύρωση των υποψηφιοτήτων από την αρμόδια επιτροπή του κόμματος, χτες ήταν η ώρα των ανακοινώσεων.

Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής στο νομό Λέσβου όμως είχε και άρωμα Λήμνου. 

Η Μάγδα Τούφου, βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών που ανακοίνωσε εχτές ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος ανδρουλάκης 

Η κ. Τουφου βρίσκεται  στο χώρο του ΠΑΣΟΚ από το 1990, έχει διατελέσει δύο φορες δημοτική σύμβουλος και την τρέχουσα περίοδο είναι Περιφερειακή Σύμβουλος εκλεγμένη με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Χριστόφα. 

Η Μάγδα Τούφου, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Θέμα & Ανάθεμα» και στη Δέσποινα Βασιλειάδου, για την υποψηφιότητά της και τους εκλογικούς στόχους.  

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το