Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δήμος Λήμνου: Αθλητικές δράσεις την ημέρα του Πατέρα | Ζητούνται εθελοντές

computing cert aitisi it

PERIFEREIA B AIGAIOY MEDIA 350x250 LIMNOY

loukas ekloges

Δήμος Λήμνου: Αθλητικές δράσεις την ημέρα του Πατέρα | Ζητούνται εθελοντές
20.05.2023 | 08:49

Δήμος Λήμνου: Αθλητικές δράσεις την ημέρα του Πατέρα | Ζητούνται εθελοντές

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Δράση με τη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων οργανώνει το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου ενόψει της Γιορτής του Πατέρα, που εορτάζεται την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023.

Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Λήμνου επιθυμούν η καλοκαιρινή αυτή γιορτή να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αθλητικές δραστηριότητες που θα διεξαχθούν σε χώρο και χρόνο που θα συναποφασίσουν, με τη συμμετοχή παιδιών και μπαμπάδων.

Καθότι για την υλοποίηση της δράσης είναι αναγκαία η εθελοντική συμβολή προπονητών, γυμναστών και ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό εν γένει, το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους αθλητικούς συλλόγους και ομίλους της Λήμνου που προτίθενται να συμμετάσχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας emailέως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kentrokoinotitas.dlimnou@gmail.com.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται στο μήνυμά τους να αναγράφουν την ονομασία του αθλητικού συλλόγου, τα ονόματα των ατόμων που επιθυμούν να συμμετάσχουν συνοδευόμενα από την ιδιότητά τους,καθώς κι ένα τηλέφωνο &emailεπικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις παρακαλούνται να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Λήμνου, στα τηλέφωνα 2254029110 (Αδαμάκη Μαρία, Κοινωνική Λειτουργός Κέντρου Κοινότητας) και 2254029111 (Καραγιαννάκη Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός ΚΕΠ Υγείας).

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel