Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Η Μάγδα Τούφου κάνει τον απολογισμό του αποτελέσματος
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Η Μάγδα Τούφου κάνει τον απολογισμό του αποτελέσματος
22.05.2023 | 13:03

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Η Μάγδα Τούφου κάνει τον απολογισμό του αποτελέσματος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μαΐου ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ 2η πολιτική δύναμη στη Λήμνο», σχολιάζει στην πρώτη γραπτή της δήλωση, λίγες ώρες μετά τις εκλογές η Μαγδαληνή Τούφου, που «κατέβηκε» ως υποψήφια βουλευτής στο Νομό.

Και συνεχίζει:

Η Λήμνος έχει την δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει αν οι πολίτες της πιστέψουμε στη δύναμη μας, ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις, πολιτικά ή κομματικά διλήμματα.

Η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου τιμώντας με, με την ψήφο σας, με γεμίζει βαθιά συγκίνηση. Επιθυμώ να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να δηλώσω ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι για μένα μια παρακαταθήκη που την επιτύχαμε συλλογικά, με την πίστη ότι μπορούμε για το καλύτερο.

Οφείλω να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Λήμνου, στο Γραμματέα Δημήτρη Κουμελά και σε όλα τα μέλη της, που εργάστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις για να μεταφέρουμε μαζί το μήνυμα της νίκης σε κάθε γωνιά του νησιού μας. Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!! Είμαστε εδώ, δυνατά, μαζί με τους πολίτες.

Στην οικογένειά μου και στους φίλους μου, που μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία και την προσπάθεια, οφείλω μαζί τις ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου.

Συγχαίρω τον συνυποψήφιο μου, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη για τη νίκη του και την ανάδειξη του σε βουλευτή του νομού Λέσβου, έχοντας την πίστη ότι θα ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες των πολιτών του νομού Λέσβου και ιδιαίτερα της πατρίδας μου, της Λήμνου.

Με βαθιά εκτίμηση

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΟΥΦΟΥ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το