Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αλκιβιάδης Στεφανής: «Έχουμε όραμα και θα το υλοποιήσουμε με σκληρή δουλειά» (photos + video)

the roots web banners 06

Αλκιβιάδης Στεφανής: «Έχουμε όραμα και θα το υλοποιήσουμε με σκληρή δουλειά» (photos + video)
16.09.2023 | 17:13

Αλκιβιάδης Στεφανής: «Έχουμε όραμα και θα το υλοποιήσουμε με σκληρή δουλειά» (photos + video)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Αγιασμός και εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Νέα Δυναμική» του Αλκιβιάδη Στεφανή. 

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, παρών ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής και φίλος του υποψήφιου περιφερειάρχη, Άγγελος Συρίγος, ο οποίος βρίσκεται στη Λήμνο με αφορμή το Συμπόσιο της Ελληνικής Εταιρείας Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο νησί μας.   

Παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού, πλήθος κόσμου καθώς και μέλη αυτοδιοικητικών παρατάξεων που κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές.

Εκεί ήταν επίσης, οι επικεφαλής των συνδυασμών ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ και ΙΣΧΥΡΗ ΛΗΜΝΟΣ, Ελεονώρα Γεώργα και Θωμάς Λούκας

Μετά τον αγιασμό ο κ. Συρίγος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλκιβάδη Στεφανή, και εξήρε την προσωπικότητα, την αποφασιστικότητα, την ικανότητα του καθώς και τη συνειδητή απόφασή του να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. 

«Ο Αλκιβιάδης Στεφανής, για να μιλήσω και με όρους ποδοσφαιρικούς, είναι από τους ανθρώπους εκείνους που και μπάλα ξέρει και μπορεί να βάλει γκολ. Έναν τέτοιον άνθρωπο έχετε εδώ, εύχομαι να εκλεγεί για να αλλάξει το Β. Αιγαίο», κατέληξε ο κ. Συρίγος.

Στην δική του σύντομη ομιλία ο Α. Στεφανής, έπλεξε το εγκώμιο των υποψήφιων του συνδυασμού του, ενώ τόνισε πως έχει όραμα, σχέδιο και τρόπο για να υλοποιήσει όσα χρειάζεται το Β. Αιγαίο. «Θα το υλοποιήσουμε με σκληρή δουλειά. Στη σκληρή δουλειά θα προσθέσουμε σκληρή δουλειά και στη σκληρή δουλειά, σκληρή δουλειά. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο τόπος μας που έχει μεγάλες δυνατότητες, αλλά πρέπει να πάψει να νιώθει φτωχός συγγενής», τόνισε ο κ. Στεφανής ολοκληρώνοντας την ομιλία του.  Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel