Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ελεονώρα Γεώργα: Η Λήμνος χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή. Η Λήμνος θα προχωρήσει. Η “Νίκη για τη Λήμνο“ είσαστε εσείς»

the roots web banners 06

Ελεονώρα Γεώργα: Η Λήμνος χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή. Η Λήμνος θα προχωρήσει. Η “Νίκη για τη Λήμνο“ είσαστε εσείς»
23.09.2023 | 10:21

Ελεονώρα Γεώργα: Η Λήμνος χρειάζεται μια νέα δημοτική αρχή. Η Λήμνος θα προχωρήσει. Η “Νίκη για τη Λήμνο“ είσαστε εσείς»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Πραγματοποιήθηκαν εχθές σε κλίμα πανηγυρικό τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Νίκη για τη Λήμνο», της Ελεονώρας Γεώργα.

Στο εσωτερικό του εκλογικού κέντρου που βρίσκεται στον δρόμο προς τον Ναό των Ταξιαρχών, τελέσθηκε, ως είθισται, ο αγιασμός και λίγα λεπτά αργότερα, η εκδήλωση μεταφέρθηκε επί του δρόμου της αγοράς.

Η κ. Γεώργα, συγκινημένη και έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού της, παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός της.

Ξεκινώντας την ομιλία της, η κ. Γεώργα, ανέφερε πως η Λήμνος, έχει ανάγκη «ανθρώπους που βάζουν το δημόσιο συμφέρον πάνω απο την μικροπολιτική και τα μικροσυμφέροντα. Οι άνθρωποι της παράταξής μας, είναι τέτοιο άνθρωποι. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στη βάση αρχών και αξιών. Σημαία μας η αλήθεια, η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η συνέπεια», τόνισε η υποψήφια Δήμαρχος.

Στην ομιλία της, η κ. Γεώργα, αναφέρθηκε στο δικό της σχέδιο για τη Λήμνο, άσκησε όμως κριτική και στους δυο άλλους βασικούς διεκδικητές του Δημαρχιακού αξιώματος.

Σε ό,τι αφορά τα την προβολή του έργου από την πλευρά της παρούσας δημοτικής αρχής, η επικεφαλής της «Νίκης για τη Λήμνο», σχολίασε: «Το τελευταίο διάστημα, εν όψει εκλογών παρουσιάζονται έργα και μελέτες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Εμφανίζονται ως ολοκληρωμένα έργα, έργα για τα οποία δεν έχει εκπονηθεί καν μελέτη.

Εμφανίζονται ως ολοκληρωμένες μελέτες, μελέτες που δεν παραλάβαμε ποτέ ως Δημοτικό Συμβούλιο. Αναφέρονται μεγάλο κονδύλια, για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων. Όταν το Γυμνάσιο Μύρινας, δεν έχει προσεγγιστεί με την δέουσα σοβαρότητα, όταν το 1ο Δημοτικό Μύρινας, δέχτηκε στοιχειώδη επισκευή μόλις πριν λίγες μέρες, όταν το Δημοτικό Σχολείο Ατσικής είναι ξεχασμένο». 

Στη συνέχεια η κ. Γεώργα, αναφέρθηκε επιγραμματικά στον προγραμματισμό της παράταξής της, ανά θεματικό τομέα.

Ανέφερε χαρακτηριστικά τους εξής Θεματικούς Τομείς:

  • Δήμος δημότης κ καθημερινότητα
  • Πρωτογενής παραγωγικός τομέας
  • Τουρισμός επιχερηματικότητα
  • Περιβάλλον και ποιότητα ζωής
  • Κοινωνική αλληλεγγύη υγεία κ πρόνοια
  • Πολιτισμός αθλητισμός παιδεία κ νεολαία

Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος, ανέφερε και χαιρέτησε ονομαστικά, όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού της, οι οποίοι ήταν παρόντες.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel