Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η ΛΑΣ Β. Αιγαίου καυτηριάζει την ανακοίνωση Μουτζούρη για τηλεϊατρική στα νησιά

the roots web banners 06

Η ΛΑΣ Β. Αιγαίου καυτηριάζει την ανακοίνωση Μουτζούρη για τηλεϊατρική στα νησιά
25.09.2023 | 09:49

Η ΛΑΣ Β. Αιγαίου καυτηριάζει την ανακοίνωση Μουτζούρη για τηλεϊατρική στα νησιά

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε έγγραφο σχόλιο προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου για τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη αναφορικά με την τηλεϊατρική.

Το σχόλιο αναφέρει:

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ...«ΚΥΑΛΙΑ»

Ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου καμαρώνει ότι ενέταξε έργα τηλεϊατρικής στο νέο ΕΣΠΑ. Η τηλεϊατρική είναι εργαλείο που θα μπορούσε να στηριχτεί πάνω σε ένα ολοκληρωμένο δίκτυο δημόσιας και δωρεάν υγείας, κάτι που σήμερα δε συμβαίνει. Η τηλεϊατρική που βιώνει σήμερα ο λαός στα νησιά είναι ότι βλέπει το γιατρό ήδη από μακριά!

Η Λαϊκή Συσπείρωση δηλώνει ότι στηρίζει την πάλη σωματείων και φορέων των νησιών μας , των ίδιων των πολιτών, για υγεία, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν για όλους.

Με κάλυψη των κενών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και εξοπλισμό στα νοσοκομεία. Με κάλυψη των κενών στα κέντρα υγείας, για ενίσχυση των περιφερειακών ιατρείων.

Είναι ντροπή να υπάρχουν αυτά τα κενά. Να αναγκάζονται οι νησιώτες να δίνουν μια περιουσία ακόμα και για σχετικά απλές ιατρικές πράξεις, σε ιδιώτες ή μεταβαίνοντας στην Αθήνα αφού στον τόπο τους, η ίδια η υγεία είναι στην «εντατική». Να είναι ολόκληρα νησιά και οι άνθρωποί τους όπως πχ η Ικαρία και η Λήμνος με 1 παιδίατρο , χωρίς αναισθησιολόγους ή άλλες βασικές ειδικότητες .

Εκεί θα ρίξουμε τις δυνάμεις μας μπας και «ανθρωπέψει» η κοινωνία μας....

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel