Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μαρούλα | Η ταινία της εβδομάδας: Μάβκα: το ξωτικό του δάσους

banner roots

Μαρούλα | Η ταινία της εβδομάδας: Μάβκα: το ξωτικό του δάσους
23.11.2023 | 14:51

Μαρούλα | Η ταινία της εβδομάδας: Μάβκα: το ξωτικό του δάσους

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η Μάβκα , ένα ξωτικό που είναι η ψυχή του δάσους αλλά και φύλακάς του έρχεται στο «Μαρούλα» στις 24, 25 & 26 Νοεμβρίου. Η κύρια αποστολή της είναι να το προστατεύσει από οποιαδήποτε επίθεση ή εισβολή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων.

Ο Λούκας έχει μεγάλη αγάπη για τη μουσική και ονειρεύεται να αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το πάθος. Και η μουσική του δημιουργεί κάτι μοναδικό: η Μάβκα και ο Λούκας συναντιούνται και ερωτεύονται.

Από την αρχή, η σχέση τους αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τα εμπόδια γίνονται ακόμη μεγαλύτερα όταν η Κυλίνα καταφτάνει, ισχυριζόμενη ότι είναι κληρονόμος ενός παλιού πριονιστηρίου στην άκρη του Δάσους και υπόσχεται στους χωρικούς όλα τα πλούτη της βιομηχανικής προόδου που φέρνει από το εξωτερικό.

Αυτό δεν είναι παρά μια πρόφαση για να κρύψει τον πραγματικό της σκοπό: να αποκτήσει την Καρδιά του Δάσους (ευελπιστώντας εγωιστικά να μείνει για πάντα νέα και όμορφη) — που δεν είναι άλλη από την ίδια τη Μάβκα, η οποία είναι ήδη ευάλωτη λόγω των συναισθημάτων της για τον Λούκας. Για να φτάσει στη Μάβκα, η Κυλίνα κρατά τον Λούκας ως όπλο της και σκορπίζει θυμό και φόβο στις καρδιές των χωρικών.

Θα καταφέρει η Μάβκα να σώσει το δάσος; Θα μπορέσει η μουσική του Λούκας να κάνει θαύματα και να σώσει την αγάπη; Θα μπορέσουν οι δύο κόσμοι τους να ενωθούν ενάντια στο κακό;

2023 | Διάρκεια: 99'

Σκηνοθεσία: Όλεχ Μάλαμουζ, Ολεξάντρα Ρούμπαν, Γέβεν Γέρμακ

Παρασκευή 24, Σάββατο 25, Κυριακή 26 Νοεμβρίου Ώρα 18:00

mavka

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το