Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αλαλούμ στην ακτοπλοΐα: Προχθές αποχαιρετήσαμε το Blue Star Delos, εχθές επιμηκύνθηκε η παραμονή του στη γραμμή της Λήμνου.

the roots web banners 06

Αλαλούμ στην ακτοπλοΐα: Προχθές αποχαιρετήσαμε το Blue Star Delos, εχθές επιμηκύνθηκε η παραμονή του στη γραμμή της Λήμνου.
16.04.2024 | 11:05

Αλαλούμ στην ακτοπλοΐα: Προχθές αποχαιρετήσαμε το Blue Star Delos, εχθές επιμηκύνθηκε η παραμονή του στη γραμμή της Λήμνου.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Πρωτοφανές αλαλούμ καταγράφεται στο ακτοπλοϊκό ζήτημα του νησιού.

Τελευταίο επεισόδιο στο σήριαλ των τελευταίων μηνών,  το “πήγαινε έλα” στη γραμμή της Λήμνου, του πλοίου Blue Star Delos.

Προχθές αποχαιρετήσαμε το πλοίο και αποχαιρέτησε κι εκείνο τη γραμμή του ΒΑ Αιγαίου, με σκερτσόζες δεξιοτεχνικές μανούβρες και αριστοτεχνικά ρεμέντζο στο λιμάνι της Χίου και εχθές πληροφορηθήκαμε, ότι τελικά παίρνει παράταση για ακόμη μια εβδομάδα, καθότι το Μύκονος, το οποίο αντικαθιστούσε για ενάμιση μήνα, δεν είναι έτοιμο να ξεκινήσει ξανά δρομολόγια. 

Γενικώς, αλλεπάλληλες παρατάσεις, επιμηκύνσεις, καθυστερήσεις, συνθέτουν την εικόνα του ακτοπλοϊκού μοτίβο αυτή τη στιγμή στο νησί. Με φόντο την ανυπαρξία πασχαλινών και καλοκαιρινών δρομολογίων, μια ανυπαρξία που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα το καλοκαίρι του 2024 για τη Λήμνο.

Και η Λήμνος τηρεί σιγή ασυρμάτου…

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το