Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Τρέχουν» να προλάβουν στο Δήμο Λήμνου

the roots web banners 06

«Τρέχουν» να προλάβουν στο Δήμο Λήμνου
16.03.2014 | 16:27

«Τρέχουν» να προλάβουν στο Δήμο Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος
Τρέχουν να προλάβουν τις ημερομηνίες στο Δήμο Λήμνου, αφού σε ένα μήνα από τώρα και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου, πριν δηλαδή από τη διενέργεια των εκλογών και μέχρι την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών, το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίζει μόνο για θέματα που αναφέρονται σε έκτακτες περιπτώσεις εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης.
 
Για το λόγο αυτό ενημερωνόμαστε πως την Δευτέρα 17 Μαρτίου, το Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση.
 
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του τέως Επαρχιακού Συμβουλίου, που βρίσκεται  στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.
 
Τα έκτακτα θέματα, που τίθενται προς συζήτηση είναι:
 
1. Αποδοχή συνολικής πίστωσης 5.227.500,00 €. για την εκτέλεση του υποέργου 5 : «Δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων Δήμου Νέας Κούταλης (Αποπεράτωση) της Πράξης: «Δίκτυο αποχέτευσης και Μονάδα ΕΕΛ Δήμου Νέας Κούταλης» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του υποέργου
 
2. Αποδοχή συνολικής πίστωσης 115.999,99 €. για την εκτέλεση της Πράξης: «Διαμόρφωση χώρων στάθμευσης» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου. 
 
3. Αποδοχή συνολικής πίστωσης 175.431,44 €. για την εκτέλεση της Πράξης: «Σύστημα αυτόματης διάθεσης κοινοχρήστων ποδηλάτων Δήμου Λήμνου» και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου.
 
4. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Για την μελέτη και εκτέλεση δημοσίων δασοτεχνικών έργων δασικής αναψυχής ανάδειξης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος σε δημόσια δάση και δασικές εκτάσεις στις περιοχές Μεγάλο Φαναράκι και Αλσύλλιο Κέρους , στα διοικητικά όρια του Δήμου Λήμνου».
 
5. Προσθήκη υποέργου με την ονομασία «Ανάπλαση περιοχής Νέας Μαδύτου» στην πράξη «Δημιουργία χώρων πολιτισμού - Στέγαση μόνιμης συλλογής παιδικού παιχνιδιού & βιβλίου».
 
Μάλιστα στο τέλος της πρόσκλησης αναφέρεται ότι, η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι θίγονται άμεσα τα συμφέροντα του Δήμου.
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel