Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΝΕΛ ζητούν τα δεδουλευμένα

the roots web banners 06

Απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΝΕΛ ζητούν τα δεδουλευμένα
17.03.2014 | 10:09

Απλήρωτοι εργαζόμενοι της ΝΕΛ ζητούν τα δεδουλευμένα

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Δυσαρεστημένοι επιβάτες, απλήρωτοι εργαζόμενοι, αξιοπιστία στα τάρταρα, είναι το τρίπτυχο της παρουσίας της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου.

Τα πληρώματα της ΝΕΛ, επί μήνες απλήρωτα όπως λένε οι ίδιοι εργαζόμενοι, με επιστολή τους κινητοποιούν την ΠΝΟ και ζητούν τα δεδουλευμένα τους.

Έτσι λοιπόν, συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε μαζική παράσταση και διαμαρτυρία από πληρώματα όλων των ειδικοτήτων (Ναύτες – Μηχανικοί – Θαλαμηπόλοι κ.λπ), της εταιρείας Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου, στην ΠΝΟ.

Τα πληρώματα καθώς και ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού, όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, "εξέφρασαν με έντονο τρόπο την δυσαρέσκειά τους για την αδράνεια που επιδεικνύει η ηγεσία της ΠΝΟ για το μεγάλο πρόβλημα της πολύμηνης καθυστέρησης στην καταβολή και εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών.

Επίσης, τονίστηκε η ανάγκη η ΠΝΟ να πάρει άμεσα πρωτοβουλία τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και γενικότερα για να εξασφαλισθεί άμεσα η εξόφληση όλων των Ναυτεργατών.

Η ΠΕΝΕΝ απευθύνεται για άλλη μια φορά στις αρμόδιες αρχές και απαιτεί την παρέμβασή τους για την πιστή εφαρμογή της ΣΣΕ και την καταβολή των δεδουλευμένων από όλες τις εταιρίες που συστηματικά δεν καταβάλλουν τους μισθούς των πληρωμάτων.

Καλούμε την ΠΝΟ να υλοποιήσει επιτέλους τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για την αγωνιστική διεκδίκηση των δεδουλευμένων καθώς επίσης και για τα προβλήματα που συνδέονται με την ασκούμενη κυβερνητική ναυτιλιακή πολιτική".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel