Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος και Κρήτη ενώθηκαν διαδικτυακά | Διάλεξη του δημοσιογράφου Γιάννη Χαραλαμπίδη στους σπουδαστές της ΣΑΕΚ

the roots web banners 06

Λήμνος και Κρήτη ενώθηκαν διαδικτυακά | Διάλεξη του δημοσιογράφου Γιάννη Χαραλαμπίδη στους σπουδαστές της ΣΑΕΚ
29.05.2024 | 20:20

Λήμνος και Κρήτη ενώθηκαν διαδικτυακά | Διάλεξη του δημοσιογράφου Γιάννη Χαραλαμπίδη στους σπουδαστές της ΣΑΕΚ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την Τετάρτη 22 Μαΐου οι σπουδαστές του τμήματος Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας με εκπαιδεύτρια την κα Κατερίνα Ιωάννου παρακολούθησαν τη διαδικτυακή διάλεξη του δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη διαδικτυακού Ραδιοφωνικού Σταθμού στο Ηράκλειο Κρήτης κυρίου Γιάννη Χαραλαμπίδη με θέμα:  Προκλήσεις και Δυναμικές της Περιφερειακής Ανάπτυξης.

 

Οι σπουδαστές παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την εισήγηση του κ. Χαραλαμπίδη, ο οποίος ανέπτυξε τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες ανάπτυξης στο νησί της Κρήτης, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους διάφορους κλάδους με έμφαση του τουρισμού και της κλιματικής αλλαγής, τους ενδεχόμενους τομείς ανάπτυξης της Κρήτης και γενικότερα της Ελλάδας με το εξωτερικό. 

Στη συνέχεια υπήρξε συζήτηση με τους σπουδαστές, οι οποίοι διαπίστωσαν τις ομοιότητες και τις διαφορές μεταξύ των δυο νησιών του Αιγαίου.

Η Διεύθυνση της Σ.Α.Ε.Κ. ευχαριστεί θερμά τον κύριο Χαραλαμπίδη για την μεταλαμπάδευση των γνώσεων, των βιωμάτων και της εμπειρίας του, δίνοντας στους σπουδαστές της Σχολής τη δυνατότητα να προβληματιστούν, να κατανοήσουν τις ευκαιρίες και τα προβλήματα ενός άλλου νησιού, της Κρήτης!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το