Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Με τυροκόμους, οινοποιούς και μελισσοκόμους συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Νύκτας

the roots web banners 06

Λήμνος: Με τυροκόμους, οινοποιούς και μελισσοκόμους συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Νύκτας
30.05.2024 | 14:09

Λήμνος: Με τυροκόμους, οινοποιούς και μελισσοκόμους συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ν. Νύκτας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Λήμνος

Τριήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Λήμνο   ο Αντιπεριφερειάρχης με αρμοδιότητα την Προώθηση Προϊόντων Βορείου Αιγαίου κ. Νικόλαος Νύκτας. 

Κατά την παραμονή του στην Λήμνο ο  κ. Νύκτας επισκέφθηκε τοπικούς παραγωγούς , τυροκομικών προϊόντων αλλά και  οινοποιούς. 

Συζητήθηκαν θέματα προβολής και συμμετοχής σε εκθέσεις  με ιδιαίτερη βαρύτητα στην στοχευόμενη προώθηση, ενώ μετέφερε και την πρόθεση της Περιφερειακής Αρχής να ενισχυθεί περαιτέρω  η εξωστρέφεια των  τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Συναντήθηκε επίσης με το προεδρείο του Μελισσοκομικού  Συνεταιρισμού Λήμνου καταγράφοντας τα προβλήματα που αφορούν την παραγωγή και την διάθεση του μελιού  ενώ συζητήθηκαν και προτάσεις για την ανάδειξη του θυμαρίσιου μελιού της Λήμνου που έχει αποσπάσει  διεθνή βραβεία τα τελευταία χρόνια. Στο περιθώριο της παραμονής του επισκέφθηκε και το δημοτικό κοινοτικό κατάστημα των Σαρδών και είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Διονύση Μπαλδεράνο.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου την Λήμνο επισκέφτηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού και ΕΣΠΑ κ. Στρατής  Χρυσοστόμου Κυρατζής ,ο οποίος είχε συναντήσεις με  υπηρεσιακούς παράγοντες  με αντικείμενο τον καλύτερο συντονισμό και την επιτάχυνση των έργων της Π.Ε. Λήμνου.

Αμφότεροι οι Αντιπεριφερειάρχες κ.  Νύκτας και  κ. Κυρατζής  συνοδευόμενοι από τον Έπαρχο κ. Κουτσογιάννη και τον Ειδικό Σύμβουλο κ .Κρέτση επισκέφτηκαν την Δήμαρχο κ. Γέωργα και συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη παρουσία και των Αντιδημάρχων  Ι. Διαματάρη, Χ. Πυρομάγλου, Δ. Μπουλώτη και υπηρεσιακών παραγόντων με κύρια θέματα συζήτησης την  ακόμα καλύτερη  συνεργασία των δυο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης, των τρεχουσών  συνεργειών  τόσο σε μελέτες και έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και τον προγραμματισμό   για το νέο τεχνικό πρόγραμμα. Τέλος, συζητήθηκαν  οι προοπτικές για κοινές δράσεις στον Τουρισμό, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel