Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Οι Νοσηλευτές της Σ.Α.Ε.Κ Λήμνου επί τω έργω | Όταν οι θεωρητικές γνώσεις γίνονται δεξιότητες στην πράξη!

the roots web banners 06

Οι Νοσηλευτές της Σ.Α.Ε.Κ Λήμνου επί τω έργω | Όταν οι θεωρητικές γνώσεις γίνονται δεξιότητες στην πράξη!
05.06.2024 | 22:15

Οι Νοσηλευτές της Σ.Α.Ε.Κ Λήμνου επί τω έργω | Όταν οι θεωρητικές γνώσεις γίνονται δεξιότητες στην πράξη!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Χάρη στο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν η Διευθύντρια της Σ.Α.Ε.Κ Λήμνου κα Ιουλία Λυγδά με τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τριαντάφυλλο Κανταρά, τον Δεκέμβριο του 2021, εξασφαλίστηκε η δυνατότητα να λειτουργήσει η Ειδικότητα Νοσηλευτικής  και δόθηκε η ευκαιρία σε 13 πολίτες της Λήμνου να σπουδάσουν δωρεάν στον τόπο τους, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρό τους!!

Όπως επισημαίνει η κ. Λυγδά στην ανακοίνωσή της:

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ Σ.Α.Ε.Κ. ΛΗΜΝΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ!! 

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ!!!

Στο πλαίσιο της Πρακτικής Άσκησης  του τμήματος  Β.Νοσηλευτικης Γενικής Νοσηλείας Δ εξαμήνου της  Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Λήμνου 

οι σπουδαστές εκτελούν  νοσηλευτικες πράξεις στην Παθολογική και Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λήμνου. 

Στο φυσικό τους εργασιακό περιβάλλον, στο Νοσοκομείο Λήμνου, σε πραγματικές συνθήκες και σε πραγματικούς ασθενείς παρέχουν Νοσηλεία, χορηγούν φάρμακα, εκτελούν ενέργειες, όπως λήψη ζωτικών  σημείων, μέτρηση οξυγόνου και σακχάρου κλπ

Όλα πάντα με την επίβλεψη και την  καθοδήγηση της έμπειρης νοσηλεύτριας-εκπαιδεύτριάς τους κ. Παπαδοπουλου Μαρίας.

Οι σπουδαστές της Σχολής μας είναι πολύ τυχεροί που πραγματοποιούν τα εργαστηριακά μαθήματα της ειδικότητας τους και εκπαιδεύονται επί 2 έτη στους εξοπλισμένους χώρους του Νοσοκομείου του νησιού μας και όχι σε ένα εικονικό εργαστήριο!

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΑΕΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ τον Διοικητή κ. Κανταρά Τριαντάφυλλο, καθώς και το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για την πραγματικά άριστη συνεργασία μας!!»

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το