Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: 200 νέοι διαφόρων χωρών μυήθηκαν στον ελληνικό τροπο διασκέδασης στο Keros Surf Club.

the roots web banners 06

Λήμνος: 200 νέοι διαφόρων χωρών μυήθηκαν στον ελληνικό τροπο διασκέδασης στο Keros Surf Club.
06.06.2024 | 08:09

Λήμνος: 200 νέοι διαφόρων χωρών μυήθηκαν στον ελληνικό τροπο διασκέδασης στο Keros Surf Club.

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Είναι γνωστό ότι η παραλία του Κέρους είναι η καλύτερη παραλία της Λήμνου αν λατρεύει κανείς τα θαλάσσια σπορ.

Προχτές το βράδυ όμως, νέα παιδιά από διάφορες χώρες του κόσμου, που κάνουν διακοπές στο Κέρος, άφησαν τις σανίδες και τους χαρταετούς, ντύθηκαν στα λευκά και στα χρώματα της Ελλάδας και  με αφορμή ελληνική βραδιά που διοργάνωσε το Keros Surf Club, αποφάσισαν να μυηθούν πέρα από το wind και kite surfing και στον ελληνικό τρόπο διασκέδασης. Εκεί βρέθηκε και η Πρόεδρος της Α.Μ.Κ.Ε «Λήμνος Τουριστική» Αδαμαντία Γαροφαλλίδου. 

Τους καλωσόρισε, συνομίλησε μαζί τους για τους τόπους τους αλλά και για τη Λήμνο, για τις ομορφιές και τις επιλογές που προσφέρει και όταν το ρολόι έδειξε ώρα χορού, η κ. Γαροφαλλίδου καθοδήγησε τα βήματα τους στην προσπάθεια τους να πειραματιστούν σε ελληνικούς και τοπικούς χορούς. 

Ήταν εντυπωσιακό θέαμα να βλέπει κανείς ένα νέο κορίτσι από την Ιαπωνία να προσπαθεί και να τα καταφέρνει τελικά να χορέψει το «Κεχαγιάδικο». 

Όπως και το ότι μια παραλία ιδανική για τους μυημένους στα extreme θαλάσσια σπορ μετατράπηκε σ ένα σταυροδρόμι πολιτισμών με επίκεντρο την Ελλάδα και τη Λήμνο.

Στο τέλος φωτογραφήθηκαν με την ελληνική σημαία! 

Οι άνθρωποι για να επιστρέφουν στους τόπους διακοπών τους, πρέπει να συνδέονται συναισθηματικά με αυτούς. Και είναι σίγουρο πως το νέο κορίτσι από την Ιαπωνία και όλα τα υπόλοιπα νέα παιδιά  που έσπάσαν το προσωπικό τους μοτίβο με κάτι τόσο διαφορετικό και ελληνικό, θα θυμούνται το πέρασμα τους από το νησί με νοσταλγία. 

7CB86E9B 6D57 44F4 822D B69EB14B38C5

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το