Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δύο φωτογραφίες της Λήμνου και δύο Βραβεία για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

the roots web banners 06

Δύο φωτογραφίες της Λήμνου και δύο Βραβεία για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου
06.06.2024 | 10:53

Δύο φωτογραφίες της Λήμνου και δύο Βραβεία για το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με χαρά το Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου ανακοινώνει τα δύο Βραβεία που απέσπασε ένας μαθητής και μια μαθήτρια του σχολείου στον Διανησιωτικό Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε το Πρότυπο ΓΕ.Λ. Μυτιλήνης με τίτλο « Το νησί μου  … σε ένα κλικ» για το σχολικό έτος 2023-24, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τέχνης στις 14 Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα:

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Τσιρώνης Γιώργος, τάξη Α΄

1 LouGeo 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Αντωνιάδου Μαρκέλλα, τάξη Β΄

2 Κέλλυ 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ

Στόχος του Διαγωνισμού ήταν η προώθηση της αυτενέργειας και της βιωματικής μάθησης, της αλληλεπίδρασης και της επικοινωνίας μεταξύ των σχολείων και των μαθητών και η ουσιαστικότερη γνωριμία με τον τόπο. Τα κριτήρια αξιολόγησης αφορούσαν το περιεχόμενο, την πρωτοτυπία, την αισθητική, την καλλιτεχνική διάσταση και την τεχνική-τεχνοτροπία.

Στην κατηγορία Γυμνασίων ορίστηκαν τρία Βραβεία και τα έργα των νικητών θα συμπεριληφθούν στο 8ο τεύχος του περιοδικού «ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΒΗΜΑ» του Πρότυπου ΓΕ.Λ. του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου στη Μυτιλήνη.

Μπράβο στον Γιώργο και στην Μαρκέλλα!

Η σχολική κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ευχαριστεί και τα 19 παιδιά που συμμετείχαν με τις φωτογραφίες τους στον Διαγωνισμό. Προσπάθησαν με κέφι και φαντασία να αποτυπώσουν με τον φωτογραφικό τους φακό ιδιαίτερα στιγμιότυπα από τις ομορφιές της Λήμνου και πέτυχαν την προβολή του νησιού τους και τους σχολείου τους στις πρώτες θέσεις του συγκεκριμένου Διαγωνισμού ανάμεσα στα σχολεία των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

1ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝs

Η Διευθύντρια

Χαριτίνη Φωτοπούλου

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το