Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στην εκδήλωση «Πρόγραμμα Βόρειο Αιγαίο 2021 – 2027 Παρόν & Μέλλον" συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου

the roots web banners 06

Στην εκδήλωση «Πρόγραμμα Βόρειο Αιγαίο 2021 – 2027 Παρόν & Μέλλον" συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου
10.06.2024 | 18:46

Στην εκδήλωση «Πρόγραμμα Βόρειο Αιγαίο 2021 – 2027 Παρόν & Μέλλον" συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην εκδήλωση «Πρόγραμμα Βόρειο Αιγαίο 2021 – 2027 Παρόν & Μέλλον" συμμετείχε ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου.

1

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου αναφέρει:

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και ικανοποίηση αποδεχτήκαμε την πρόσκληση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Βόρειο Αιγαίο 2021-2027 και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την εκδήλωση “ Πρόγραμμα Βόρειο Αιγαίο 2021 – 2027 Παρόν & Μέλλον " με στόχο την ενημέρωση φορέων και πολιτών για τα πεπραγμένα, αλλά και τις προοπτικές των συγχρηματοδοτούμενων πόρων.

Η εκδήλωση περιελάμβανε επτά θεματικά πάνελ, καθένα από τα οποία συντονιζόταν από έναν έμπειρο δημοσιογράφο και συμμετείχαν εκπρόσωποι από Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς, καθώς και Δικαιούχους του Προγράμματος. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και ο διάλογος σχετικά με τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου κ. Κων/νος Σινάνης συμμετείχε ως ομιλητής στο πάνελ με θέμα: Ολοκληρωμένα Προγράμματα για τα Μικρά Νήσια.

4

Κατά την προηγούμενη μέρα ο Δήμαρχος μας, παρέστη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος στα Λουτρά Λέσβου όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και ιδέες τόσο με τον Περιφερειάρχη και τους υπόλοιπους Δημάρχους της Περιφέρειας μας όσο και με τους παρευρισκόμενους προϊσταμένους των επιτελικών δομών ΕΣΠΑ των Υπουργείων και τον Προϊστάμενο της ΕΥΔ Β. Αιγαίου κ. Γ. Πλακωτάρη.

5

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το