Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παράταση της διάρκειας ισχύος των αδειών χρήσης νερού

the roots web banners 06

Παράταση της διάρκειας ισχύος των αδειών χρήσης νερού
21.06.2024 | 13:43

Παράταση της διάρκειας ισχύος των αδειών χρήσης νερού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η διάρκεια ισχύος των αδειών χρήσης νερού, που έχουν ήδη εκδοθεί από τη Διεύθυνση Υδάτων Βορείου Αιγαίου από το 2006 έως και 12.06.2024, ανεξάρτητα από την αναγραφόμενη ημερομηνία λήξης της άδειας, παρατείνεται αυτοδίκαια έως τις 12.06.2025.

Αυτό σημαίνει ότι η άδεια χρήσης νερού θα έχει ισχύ έως την ανωτέρω ημερομηνία, χωρίς ο/η δικαιούχος της να υποχρεούται να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια. Σχετική ενημέρωση για την ανανέωση των αδειών χρήσης νερού που λήγουν στις 12.06.2025 θα δοθεί από τη Διεύθυνση Υδάτων Βορείου Αιγαίου εγκαίρως, εντός του 2025.

Ωστόσο, τονίζεται ότι, σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής των στοιχείων της άδειας χρήσης νερού (αναφορικά με το/τη δικαιούχο της άδειας ή την ιδιότητά του/της, το καθεστώς χρήσης και ιδιοκτησίας, την κατηγορία χρήσης, τη χορηγούμενη ποσότητα ύδατος κ.α.), απαιτείται αίτηση τροποποίησης που κατατίθεται στο Τμήμα Υδροοικονομίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, για τα νησιά Λέσβου και Λήμνου ενώ για τα άλλα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κατατίθεται στους οικείους Δήμους. Οι προαναφερόμενες περιπτώσεις δεν εντάσσονται στην ανωτέρω ρύθμιση της αυτοδίκαιης παράτασης.  

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel