Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Γέμισε καρατέκα το γήπεδο της Ατσικής |Ο Πολιτιστικού Συλλόγου Μελέτης &Ανάπτυξης Σωματικής Ευεξίας «Ελευθέριος» ευχαριστεί…

the roots web banners 06

Γέμισε καρατέκα το γήπεδο της Ατσικής |Ο Πολιτιστικού Συλλόγου Μελέτης &Ανάπτυξης Σωματικής Ευεξίας «Ελευθέριος» ευχαριστεί…
21.06.2024 | 18:10

Γέμισε καρατέκα το γήπεδο της Ατσικής |Ο Πολιτιστικού Συλλόγου Μελέτης &Ανάπτυξης Σωματικής Ευεξίας «Ελευθέριος» ευχαριστεί…

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την καθιερωμένη του προπονητική ημερίδα πραγματοποίησε το Σάββατο 8 Ιουνίου στο γήπεδο της Ατσικής ο Πολιτιστικού Συλλόγου Μελέτης και Ανάπτυξης Σωματικής Ευεξίας «Ελευθέριος», με τους καρατέκα να «πλημμυρίζουν» το χώρο.

8b703c6f fbe6 4ffe 8ec2 5d38465b4dca

Στο ευχαριστήριο μήνυμα του ο Σύλλογος αναφέρει:

Ακόμα μια σεζόν έκλεισε επιτυχώς για τα μικρά και μεγάλα μέλη του συλλόγου μας!!!

Ο καθένας ξεχωριστά έφερε το 100% των δυνατοτήτων του ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες αυτού όπου επέλεξε να εξελιχθεί!!!

Ένα τεράστιο ΜΠΡΆΒΟ σε όλους!!

639fec5f 987f 442d 8759 d61198cb47bb

Κάθε φορά αισθανόμαστε όλο και πιο περήφανοι με τα αποτελέσματα που γίνονται σε κάθε ημερίδα Χριστουγέννων και καλοκαιριών.!!

Συγχαρητήρια στους γονείς τούς κρυφούς ήρωες των παιδιών για όλη την υποστήριξη και την απαραίτητη φροντίδα που προσφέρουν σε καθημερινή βάση!!!

Στον δάσκαλο μας και τεράστιο μέντορα όλου του νησιού Περικλή Κανέλλη καθώς έχει προσφέρει πάρα πολλά στο νησί τόσο εντός όσο και εκτός ώστε να μπορέσει ο κόσμος να λάβουν με την λιγότερη οικονομική επιβάρυνση το άθλημα του καράτε..!!!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν και συνεχίζουν να το κάνουν όλον αυτόν τον καιρό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην εταιρεία Κατής Δημήτρης και ΣΙΑ για την ευγενική χορηγία κοντομανικων στα παιδιά του σωματείου μας!!! Στα άτομα που μας παραχωρούν τους χώρους (κλειστό στάδιο Νίκος Σαμαράς, γήπεδο Ατσικής) για να υλοποιηθούν οι ημερίδες αναβάθμιση επιπέδων (ζώνες) Τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Ερμόλαου που είναι πάντα συνεργάσιμος όσο αφορά την εκμάθηση της αυτοάμυνας στο νησί.

Επίσης, ολους όσοι έχουν βοηθήσει οικειοθελώς απλά και μόνο επειδή θέλουν να προσφέρουν για το καλό των αθλητών!!!! ΜΠΡΆΒΟ σε όλους συγχαρητήρια για τα παιδιά - αθλητές που έχετε!!!! Μόνο περηφάνια στον καθένα ξεχωριστά το αξίζουν με το πολύ παραπάνω !!!!

Καλό καλοκαίρι!

Τα ξανά λέμε από Μύρινα 11 Σεπτεμβρίου Ατσική 12 Σεπτεμβρίου Κανονικά με το νέο πρόγραμμα!!!!

61830ad2 25e3 43b5 8c88 9c63dc81eba2

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το