Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο με Κωπηλατική δράση από τον Ν.Ο. Λήμνου

the roots web banners 06

Εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο με Κωπηλατική δράση από τον Ν.Ο. Λήμνου
22.06.2024 | 08:40

Εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο με Κωπηλατική δράση από τον Ν.Ο. Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ένα εντυπωσιακό διήμερο γεγονός, γεμάτο αθλητική δράση και κωπηλασία.

Το έργο "Crossing", με χρηματοδότηση από το Erasmus+ Sports, προωθεί την παράκτια κωπηλασία και την ισότητα των φύλων για ένα πράσινο και Διαγενεακό μέλλον. 

Ελάτε να ζήσετε την εμπειρία στη Μύρινα στις 6 και 7 Ιουλίου, με αγώνες παράκτιας κωπηλασίας και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Διαβάστε περισσότερα στον παρακάτω σύνδεσμο https://nol-limnos.gr/diimero-kopilasias

Και εδώ η ανακοίνωση του Ν.Ο.Λ:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Ναυτικού Ομίλου σας προσκαλούν σε ένα διήμερο γεμάτο δραστηριότητες και κωπηλασία!

Ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου, στο πλαίσιο του έργου "Crossing",  (αρ. έργου 101133912, χρηματοδοτούμενο από το ErasmusSports) διοργανώνει ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο στις 6 και 7 Ιουλίου, με αγώνες παράκτιας κωπηλασίας και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Το πρόγραμμα "Crossing" προωθεί την παράκτια κωπηλασία για ένα πράσινο και Διαγενεακό μέλλον, με σεβασμό στην ισότητα των φύλων. 

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, στην παραλία Ρωμαίικος Γιαλός στη Μύρινα, θα διεξαχθούν αγώνες παράκτιας κωπηλασίας, BeachSprint. Από το πρωί, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε και να συμμετέχετε στους προκριματικούς, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι μεγάλοι τελικοί.

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου θα ανοίξει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους, προσκαλώντας σας να παίξετε, να μάθετε, να εξερευνήσετε και να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα της κωπηλασίας. 

Σας προσκαλούμε να νιώσετε ξανά παιδιά και να συμμετάσχετε με τα παιδιά και τα εγγόνια σας σε αυτό το μοναδικό γεγονός!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel