Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αυτοδιοικητικές εκλογές | Ανακατεύεται η τράπουλα

banner roots

Αυτοδιοικητικές εκλογές | Ανακατεύεται η τράπουλα
24.03.2014 | 14:13

Αυτοδιοικητικές εκλογές | Ανακατεύεται η τράπουλα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Ένας μήνας απομένει για την κατάθεση των ψηφοδελτίων που θα συμμετάσχουν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και το σκηνικό ακόμη παραμένει ρευστό.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται και όλοι συμφωνούν  ότι  αυτή τη φορά, υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην συμπλήρωση των ψηφοδελτίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, μόνο δύο έχουν ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά τους. Ο κ. Πινάκος, από την πλευρά του Κ.Κ.Ε, που απ’ ότι όλα δείχνουν το ψηφοδέλτιό του είναι έτοιμο από καιρό και ο κ. Πανταζής ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις.

Μάλιστα πληροφορίες που φτάνουν στον Fm 100, φέρνουν το κ. Πανταζή να είναι δυσαρεστημένος από την στάση του κ. Βαρελτζή, το όνομα του οποίου μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο αυτών με τους οποίους ο κ. Πανταζής έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η επίσκεψη όμως του κ. Γιακαλή φαίνεται πως ανακάτεψε  την τράπουλα, αφού ο κ. Βαρελτζή, θα κατέλθει τελικά στις Περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη.

Άλλη μία υποψηφιότητα για το Δήμο Λήμνου, φαίνεται να είναι αυτή του κ. Μπουλώτη, χωρίς όμως μέχρι στιγμή ο ίδιος να έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση,  παρότι έχει πραγματοποιήσει αρκετές επαφές προκειμένου να παρουσιάσει ένα «δυνατό» ψηφοδέλτιο.

Ως εδώ. λίγο πολύ, όλα γνωστά.

Το νέο δεδομένο έρχεται από το νυν Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Μαρινάκη, ο οποίος αν και είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου, εντούτοις, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει σηκώσει μανίκια και έχει πραγματοποιήσει  επαφές για το στήσιμο του ψηφοδέλτιό του.

Η πρώτη συγκέντρωση του πραγματοποιήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Αναμένονται εξελίξεις.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel