Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Εμπορικός Σύλλογος Μούδρου στο πλευρό των Μ.Μ Επιχειρήσεων της Λήμνου

banner roots

Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Εμπορικός Σύλλογος Μούδρου στο πλευρό των Μ.Μ Επιχειρήσεων της Λήμνου
08.04.2014 | 19:25

Πανεπιστήμιο Αιγαίου και Εμπορικός Σύλλογος Μούδρου στο πλευρό των Μ.Μ Επιχειρήσεων της Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ, 2007-2013), με την ευγενική αρωγή του Εμπορικού Συλλόγου Μούδρου,  διοργανώνει Ειδικό Θεματικό Πρόγραμμα με θέμα τη  « Διοίκηση,  Οργάνωση  και  Πληροφορική  για  Μικρομεσαίες  Επιχειρήσεις».

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στη  Μύρινα από τις 10 έως  τις 14 Μαΐου  2014.

Στόχος   του   προγράμματος   είναι  να  συμβάλλει  στην  ενίσχυση  των  μικρομεσαίων  επιχειρήσεων  (ΜΜΕ)  των  νησιωτικών   περιοχών, συμβάλλοντας στην επιμόρφωσή τους σε θέματα που αφορούν στην Επιχειρηματικότητα και στην Οργάνωση τους  (συγκεκριμένα  case studies θα αφιερωθούν στον Αγροτικό και Τουριστικό τομέα).

Οι νέες τεχνολογίες μπορούν να καταστήσουν μία  επιχείρηση βιώσιμη και ανταγωνιστική.

Το αποτέλεσμα αυτού του κύκλου θα είναι η επιμόρφωση των επιχειρηματιών των νησιωτικών περιοχών καθώς και η χρήση των εργαλείων που θα παρουσιαστούν ως προς τη διερεύνηση των επιχειρηματικών τους οριζόντων.

Το θεματικό πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων οι οποίοι έχουν διάθεση να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τεχνολογίες  και  τις νέες  τάσεις  στα αντικείμενα  της  διοίκησης και  των  χρηματοοικονομικών  με στόχο  να  καταστήσουν  την επιχείρησή τους βιώσιμη και ανταγωνιστική.

Επιπλέον, στο ΕΘΠ μπορούν να το παρακολουθήσουν πολίτες φιλόδοξοι, που ενδιαφέρονται να επιχειρήσουν.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 50 ευρώ και περιλαμβάνει την εγγραφή, καφέ και ελαφρύ γεύμα για όλες τις ημέρες, καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό.

Τα θέματα που θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν αφορούν σε:

•      Η πληροφορική και ο ρόλος της στις σύγχρονες επιχειρήσεις.
•      Μελέτη περιπτώσεων επιτυχημένων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
•      Επιχειρησιακά πακέτα λογισμικού: Προστιθέμενη αξία στην σύγχρονη επιχείρηση.
•      Ολοκληρωμένη παρουσίαση αγροτικών μονάδων της Σάμου.
•      Εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στον Αγροτικό και Τουριστικό Τομέα της Σάμου.

Το Σεμινάριο, όπως προαναφέραμε, θα  διεξαχθεί από το Σάββατο 10 έως την Τετάρτη 14 Μαΐου. Το Σάββατο και την Κυριακή από το Παντελίδειο Κτίριο, που βρίσκετε επί της Κουντουριώτη 54 στον  Ρωμέικος γιαλός ενώ από την Δευτέρα  έως την Τετάρτη από το Κυδάδειο Κτίριο που βρίσκετε επί της Καρατζά 24 στη Μύρινα.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το