Οι σπουδαστές του τμήματος Τεχνικός μαγειρικής τέχνης αρχιμαγειρας σεφ και του τμήματος Τεχνικός Αμπελουργίας και Οινολογίας παρακολούθησαν τις διαλέξεις δύο καθηγητών του ΤΕΤΔ ΛΗΜΝΟΥ, του δρ. Ιωάννου Ζαχαρία (Χημικός μηχανικός) και του Προέδρου του ΤΕΤΔ δρ Γκατζιώνη Κωνσταντίνου (Τεχνολόγος τροφίμων).
Οι θεματικές των διαλέξεων ήταν:
1. "Ερευνητικές εξελίξεις στην μηχανική τροφίμων και συσκευασία" .
2. "Τρόφιμο, πολιτική και μελέτη καταναλωτή".
Η Διεύθυνση της Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) Λήμνου ευχαριστεί θερμά το ΤΕΤΔ Λήμνου του Πανεπιστημίου Αιγαίου που είναι κοντά στη ΣΑΕΚ Λήμνου και τους σπουδαστές της.
Επίσης ευχαριστεί από καρδιάς τους δύο εξαιρετικούς ομιλητές - καθηγητές δρ Γκατζιώνη και δρ Ιωάννου για την άριστη συνεργασία, για τις πολύ ενδιαφέρουσες και ωφέλιμες διαλέξεις τους και τις γνώσεις που μοιράστηκαν με τους καταρτιζόμενους της Σχολής!
https://images.limnosfm100.gr/limnos/item/76601-to-tetd-limnou-sti-saek-limnou-imerida-enimerosis-gia-to-trofimo.html#sigProId1f761b4443