Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Με καρφιά στην άμμο, τρίποντα και άπιαστα σουτ ολοκληρώνεται σε λίγο η «2η Φοιτητική Έκφραση» (photos)

banner roots

Με καρφιά στην άμμο, τρίποντα και άπιαστα σουτ ολοκληρώνεται σε λίγο η «2η Φοιτητική Έκφραση» (photos)
07.06.2014 | 22:12

Με καρφιά στην άμμο, τρίποντα και άπιαστα σουτ ολοκληρώνεται σε λίγο η «2η Φοιτητική Έκφραση» (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ολοκληρώνεται σε λίγη ώρα, με θετικό πρόσημο, το διήμερο Φεστιβάλ του Συλλόγου Φοιτητών του Πανεπιστημιακού Τμήματος της Λήμνου "2η Φοιτητική Έκφραση Λήμνου".

Το Φεστιβάλ, ξεκίνησε εχθές με τα πολιτιστικά δρώμενα της διοργάνωσης να λαμβάνουν χώρα στο ανακαινισμένο Μαρούλα και να εντυπωσιάζουν τους πάντες. Σήμερα η μέρα ήταν μεστή αθλητικών γεγονότων, για όλα τα γούστα.

Το μεσημέρι, πάνω στην καυτή άμμο της παραλίας των Ρηχών Νερών και ενώ ο υδράργυρος είχε πάρει ήδη την ανιούσα, ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε το τουρνουά beach volley. Το απόγευμα, ήταν η σειρά για όσους αγαπούν το μπάσκετ να τα δώσουν όλα, σε αγώνες 3vs3, στον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο ποδοσφαιρικός αγώνας των Φοιτητών εναντίων των Παλαιμάχων, στο χώρο του Mundualito.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των φοιτητών Κωνσταντίνος Γκεζέπης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του λίγο νωρίτερα, μας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος, από την ανταπόκριση του κόσμου και την επιτυχία του Φεστιβάλ. "Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Από αυτήν ακριβώς τη συμμετοχή του κόσμου, έγινε φανερό, ότι το τμήμα μας είναι άρρηκτα δεμένο με την κοινωνία της Λημνου και εμείς είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι αυτού του τόπου. Απο κοινού θελουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο και για το τμήμα και για τον τόπο", σημείωσε ο Κωνσταντίνος.

Η ακαδημαϊκή χρονιά, θα ολοκληρωθεί με μια ακόμα εκδήλωση, στα τέλη του μήνα, για την οποία ο πρόεδρος των φοιτητών, προτίμησε να κρατήσει για λίγο ακόμα κλειστά τα χαρτιά του.

Πάρτε μια οπτική γεύση από το τουρνουά beach volley, σήμερα το μεσημέρι, στα Ρηχά Νερά.

 


Φωτό: Ανθή Φακιριάδου

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το