Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η εκπομπή «Trips For All» στη Λήμνο (video)

banner roots

Η εκπομπή «Trips For All» στη Λήμνο (video)
25.08.2014 | 19:36

Η εκπομπή «Trips For All» στη Λήμνο (video)

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Οδοιπορικό στη Λήμνο πραγματοποίησε η ταξιδιωτική εκπομπή «Trips For All». Το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε στο νησί μας στα μέσα Ιουλίου με σκοπό να καταγράψει και να παρουσιάσει τις ομορφιές του.

Η εκπομπή προβλήθηκε και ταξίδεψε τους τηλεθεατές... Από το Λιμάνι και το Ρωμέικο Γιαλό, τις Αμμοθίνες και την Ηφαιστία, έως τα γραφικά χωρία, την παραδοσιακή κουζίνα, το κρασί και τα τοπικά προϊόντα, μοναδικό σημείο αναφοράς ήταν η Λήμνος.

Το «Trips For All» είναι μια ταξιδιωτική τηλεοπτική και διαδικτυακή εκπομπή  της οποίας την παραγωγή έχει η εταιρεία G.O.Svoura LTD με έδρα την Κύπρο.

Η εκπομπή προβάλλεται στην Αθήνα από τον τηλεοπτικό σταθμό Εxtra 3 ενώ πανελλαδικά μέσα από τη συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ tv.

Το «Trips For All» συνεργάζεται με το Κ.Ε.Π ( κέντρο ελληνικού πολιτισμού) που εδρεύει στη ΜΟΣΧΑ  και προωθεί τις εκπομπές στη ρωσική τηλεόραση.

Με την συνεργασία αυτή επιτυγχάνεται η προβολή τουριστικών προορισμών, τοπικών προϊόντων, καθώς και η γενικότερη προβολή της Ελλάδας.

Για το σκοπό αυτό η  εκπομπή «Trips For All», στο διαδίκτυο  παραμένει  με ρωσικούς υπότιτλους.

Όλες οι εκπομπές είναι διαθέσιμες στο ομώνυμο site tripsforall.com, καθώς και στο YouTube.

Δείτε παρακάτω την εκπομπή με προορισμό τη Λήμνο.

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το