Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα δάκρυα του Χατζηδιαμαντή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (photos + mp3)

banner roots

Τα δάκρυα του Χατζηδιαμαντή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (photos + mp3)
01.09.2014 | 18:24

Τα δάκρυα του Χατζηδιαμαντή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (photos + mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με δάκρυα στα ματιά σφραγίστηκε η θητεία του Αντώνη Χατζηδιαμαντή στο Δήμο Λήμνου. Την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο της μέχρι χθες δημοτικής αρχής...

Η συνεδρίαση ξεκίνησε χωρίς πολλές απουσίες, μα δεν ήταν σαν τις άλλες. Η ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα από την πλευρά Χατζηδιαμαντή, ήταν φορτισμένη, με τον κ. Μπουλώτη να αποχωρεί σχετικά νωρίς, λόγω προβλήματος υγείας.

Και η ροή όμως ήταν διαφορετική, καθώς η ενημέρωση που συνήθως ο κ. Χατζηδιαμαντής απευθύνει στους δημοτικούς συμβούλους έμεινε για το τέλος. Αφού λοιπόν συζητήθηκαν όλα τα θέματα εντός και εκτός ημερήσιας διάταξης, το λόγο ζήτησε και πήρε ο κ. Βουλγαράκης ο οποίος έδωσε το ερέθισμα και σε άλλους Δημοτικούς συμβούλους να πουν δυο λόγια για τα τρία και πλέον χρόνια που υπήρξαν στις θέσεις αυτές.

Τέλος, το λόγο πήρε ο κ. Χατζηδιαμαντής, ο οποίος αφού πραγματοποίησε την ενημέρωση, ευχαρίστησε το δημοτικό συμβούλιο, τους εργαζόμενους του Δήμου και όσους στάθηκαν στο πλάι του όλο αυτό το διάστημα. Ο τέως Δήμαρχος στη συνέχεια ευχήθηκε τα καλύτερα στη νέα αρχή του τόπου, ενώ κλείνοντας παρακίνησε τον κ. Μαρινάκη να απαιτήσει μεγαλύτερη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων σε σχέση με τη συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων στα χρόνια της δικής του θητείας...

Λίγο αργότερα η φωνή άρχισε να "σπάει" με το λόγο του δημάρχου να τελειώνει απότομα. Ο κόμπος στο λαιμό και τα δάκρυα στα ματιά δεν επέτρεψαν να ειπωθεί τίποτε άλλο. Ακούστε τα όσα ανέφεραν οι δημοτικοί σύμβουλοι κατά τη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου, καθώς και την τελευταία ενημέρωση Χατζηδιαμαντή.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το