Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θερμά «ευχαριστώ» από τον πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

banner roots

Θερμά «ευχαριστώ» από τον πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου
01.09.2014 | 19:59

Θερμά «ευχαριστώ» από τον πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή στους συνεργάτες τους απέστειλε ο καθηγητής και πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Πάρις Τσάρτας, εκφράζοντας τις θερμές του ευχαριστίες για τη μακρόχρονη συνεργασία τους, καθώς και για τη συμβολή τους στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που παρουσιάστηκαν στην Πανεπιστημιακή κοινότητα τα 4 προηγούμενα χρόνια.

Η επιστολή συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπητοί συνεργάτες,

Μετά από 4 χρόνια στενής συνεργασίας μαζί σας, θέλω να σας  ευχαριστήσω θερμά, τόσο εγώ προσωπικά  όσο και εκ μέρους των συναδέλφων μου Αντιπρυτάνεων για  την πολύτιμη βοήθεια και τη συμβολή σας στον καθημερινό μας αγώνα από τη θέση της Πρυτανικής Αρχής του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ από 1.9.2010 έως σήμερα.

Η θετική σας στάση, το ενδιαφέρον σας και η άμεση ανταπόκρισή σας σε κάθε κάλεσμα, μας βοήθησαν να επιτελέσουμε το δύσκολο έργο μας και μας επέτρεψαν να ανοίξουμε τον απαραίτητο δίαυλο επικοινωνίας με τις νησιωτικές τοπικές κοινωνίες, και όχι μόνο.

Σε ένα πολυνησιωτικό, περιφερειακό και μεθοριακό Πανεπιστήμιο, σαν το δικό μας, η συμβολή σας λειτούργησε επιτελικά στην προβολή της πανεπιστημιακής μας δραστηριότητας.

Θεωρώ ότι  το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ με το ακαδημαϊκό του έργο και δυναμικό αποτελεί ιδιαίτερα  ισχυρό  παράγοντα ανάπτυξης του Αρχιπελάγους και σε αυτό το πλαίσιο είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει συνέχεια στην καλή αυτή συνεργασία και με τη νέα Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Σας ευχαριστώ  άλλη μια φορά για τη συμβολή, την  υποστήριξη και το ενδιαφέρον σας.

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Πάρις Α.Τσάρτας

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το