Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μουσικοχορευτική εκδήλωση στη Λήμνο από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
Μουσικοχορευτική εκδήλωση στη Λήμνο από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου
03.09.2014 | 17:34

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στη Λήμνο από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Μουσικοχορευτική εκδήλωση με «γεύση» από... Κύπρο διοργανώνει ο Οργανισμός Εκπαίδευσης δια βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου σε συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) διοργανώνει κάθε χρόνο κρουαζιέρα πολιτισμού και αλληλογνωριμίας σε ελληνικά νησιά, με τη συμμετοχή στελεχών του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης της Κύπρου, μουσικοχορευτικών συγκροτημάτων, καθώς και πολλών τηλεθεατών και ακροατών.

Φέτος το ΡΙΚ συνεργάστηκε με την εταιρία «Louis» και το κρουαζιερόπλοιο «Louis Aura» και διοργάνωσε κρουαζιέρα στο Αιγαίο με στόχο την πολιτιστική ανταλλαγή και σύσφιγξη σχέσεων με τους Έλληνες.

Το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε το ταξίδι του χθες, 2 Σεπτεμβρίου, από την Κύπρο, με τη συμμετοχή περίπου 750 ακροατών και τηλεθεατών του Ραδιοτηλεοπτικού Ιδρύματος Κύπρου.

Οι Κύπριοι ταξιδιώτες, αφού επισκεφθούν τη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη για προσκύνημα στην Αγιά Σοφιά και στο Πατριαρχείο, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στις 15.30 θα φτάσουν στη Λήμνο.

Την ίδια μέρα, στις 19:00 το απόγευμα, τα κυπριακά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα που συμμετέχουν στην κρουαζιέρα, σε συνεργασία με το Δήμο Λήμνου, θα πραγματοποιήσουν στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου εκδήλωση με προσκεκλημένους όλους τους κατοίκους του νησιού. Μετά το τέλος της εκδήλωσης το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρήσει για τον επόμενο προορισμό του.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018