Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Προειδοποίηση για λουκέτο σε 34 θέατρα της Αθήνας που δεν διαθέτουν άδεια

the roots web banners 06

Προειδοποίηση για λουκέτο σε 34 θέατρα της Αθήνας που δεν διαθέτουν άδεια
22.03.2013 | 21:27

Προειδοποίηση για λουκέτο σε 34 θέατρα της Αθήνας που δεν διαθέτουν άδεια

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Πολιτισμός

Ορισμένοι μάλιστα δηλώνουν ότι προσανατολίζονται στο να κλείσουν οι ίδιοι τις αίθουσές τους προκειμένου να αποφύγουν το λουκέτο.Ο Δήμος πραγματοποίησε ελέγχους σε τουλάχιστον 83 θεατρικές αίθουσες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πληρούνται οι προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος. Το κλιμάκιο ελεγκτών διαπίστωσε προβλήματα σε αρκετά θέατρα δρομολόγησε την προβλεπόμενη διαδικασία.

Τέσσερα θέατρα που βρέθηκαν να μην διαθέτουν άδεια έχουν ήδη λάβει ειδοποίηση για τη σφράγιση των χώρων τους από τη Διεύθυνση Εμπορίου και Ανάπτυξης του δήμου Αθηναίων Μεταξύ αυτών, είναι το θέατρο Θεμέλιο, ο χώρος Τέχνης Vault και η Knot Gallery. Οι υπόλοιπες 30 σκηνές αναμένεται να λάβουν αντίστοιχες επιστολές τις επόμενες μέρες.

Για λουκέτο στα θέατρα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας είχε μιλήσει παλαιότερα σε δημοτικό συμβούλιο ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, αντιδήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Διεύθυνσης Εμπορίου και Ανάπτυξης. Σημείωνε τότε ότι 34 τους 83 θεατρικούς χώρους που λειτουργούν στα όρια του δήμου Αθηναίων λειτουργούν χωρίς άδεια.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel