Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης στον Fm 100 (mp3)

banner roots

Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης στον Fm 100 (mp3)
18.12.2015 | 16:52

Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης στον Fm 100 (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Σε λιγότερο από δύο 24ωρα ανοίγουν οι κάλπες για την κρίσιμη εσωκομματική αναμέτρηση ανάδειξης προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και ο Fm 100 σας παρουσιάζει τους δύο από τους τέσσερις υποψήφιους, Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Μετά από επικοινωνία του σταθμού μας με όλους τους υποψήφιους αρχηγούς, την πρόσκλησή μας αποδέχθηκαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και  Άδωνις Γεωργιάδης, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν τηλεφωνικά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Fm 100 «Θέμα και Ανάθεμα».

Πρώτος ανταποκρίθηκε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε στον «αέρα» του σταθμού μας την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ενώ την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου ακολούθησε η τηλεφωνική συνέντευξη με τον κ. Μητσοτάκη.

Οι δύο υποψήφιοι, μιλώντας στη Δέσποινα Βασιλειάδου, σχολίασαν τη φλέγουσα πολιτική επικαιρότητα, ενώ έδωσαν το δικό τους στίγμα για το «γαλάζιο» ντέρμπι που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στη Λήμνο θα στηθούν δύο κάλπες και πιο συγκεκριμένα μία στη Μύρινα (Αίθουσα Γκαλιούρη - Κινηματοθέατρο Μαρούλα) και μία στο Μούδρο (πρώην Δημαρχείο).

Ακούστε όλα όσα είπαν στον Fm 100 Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel