Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο Ρώσος δημοσιογράφος που αποκάλυψε το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ στο στούντιο του FM 100 (mp3 + photos)

the roots web banners 06

Ο Ρώσος δημοσιογράφος που αποκάλυψε το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ στο στούντιο του FM 100 (mp3 + photos)
14.06.2016 | 19:03

Ο Ρώσος δημοσιογράφος που αποκάλυψε το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ στο στούντιο του FM 100 (mp3 + photos)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης

Με στόχο την προβολή της Λήμνου στο κοινό της Ρωσίας, στο νησί βρίσκεται τηλεοπτικό συνεργείο της κρατικής Ρωσικής Τηλεόρασης, το οποίο συνοδεύει ο Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στην περιοχή Μακεδονίας-Θράκης, σύμβουλος του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης και εκπρόσωπος του Ιδρύματος Κληρονομίας στην Ελλάδα κ. Κωνσταντίνος Γκαμπαερίδης, αποτελείται από τον - πολύ γνωστό στη Ρωσία – δημοσιογράφο και Πρόεδρο του Ιδρύματος Ρωσικού Πολιτισμού κ. Αλεξάντερ Κρουτόβ και τον εικονολήπτη κ. Γκίρντας Ζελμπρούσκι.

Το συνεργείο που θα παραμείνει στη Λήμνο για περίπου 10 ημέρες, πραγματοποιεί γυρίσματα σε όλη τη Λήμνο, παρουσιάζοντας την ιστορία, τις παραδόσεις και τον αρχαιολογικό πλούτο της, αλλά και τη σύγχρονη Λήμνο, όπως αυτή παρουσιάζεται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού, των μικρών επιχειρήσεων αλλά και της καθημερινής ζωής των ανθρώπων.

Οι Ρώσοι «πρεσβευτές» μας σήμερα το πρωί, έκαναν στάση και στο studio του FM100, όπου και φιλοξενήθηκαν στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού «Θέμα και Ανάθεμα» απαντώντας στις ερωτήσεις της Δέσποινας Βασιλειάδου.

Η συζήτηση άκρως ενδιαφέρουσα με τους ομιλητές να μην μένουν μόνο σε τοπικού ενδιαφέροντος θέμα, αν και αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Κρουτόβ δήλωσε γοητευμένος από τη Λήμνο, τα αξιοθέατα της, την ιστορία και κυρίως ανθρώπους της.

Καθηλωτική στιγμή ήταν η περιγραφή του δημοσιογράφου για το πυρηνικό ατύχημα στο Τσέρνομπιλ, αφού ήταν αυτός που αποκάλυψε το ατύχημα στο πυρηνικό εργοστάσιο, όταν ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο του FM 100.

Ο κ. Κρουτόβ, δεν αρνήθηκε να σχολιάσει το πως «βλέπει» την Ελλάδα της κρίσης, στην ταλαιπωρία που υφίστανται οι Ρώσοι τουρίστες για την έκδοση βίζας, αλλά και γιατί αρνήθηκε, αν αρνήθηκε, η Ρωσία την οικονομική βοήθεια προς τη χώρας μας, πριν την υπογραφή του 3ου Μνημονίου.

Ακούστε εδώ τα όσα ειπωθήκαν στην ενημερωτική εκπομπή «Θέμα και Ανάθεμα» του FM 100

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel