Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ο δημοσιογράφος που διείσδυσε στα άδυτα της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα μιλάει στον FM 100 (mp3)

the roots web banners 06

Ο δημοσιογράφος που διείσδυσε στα άδυτα της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα μιλάει στον FM 100 (mp3)
21.01.2017 | 15:05

Ο δημοσιογράφος που διείσδυσε στα άδυτα της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα μιλάει στον FM 100 (mp3)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom

Ο Θοδωρής Χονδρόγιαννος είναι ο άνθρωπος που διείσδυσε στα άδυτα της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και κατέγραψε σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ την εμπειρία του.

Μιλώντας ζωντανά στον FM 100 και τη Δέσποινα Βασιλειάδου ο δημοσιογράφος εξιστορεί τα γεγονότα από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν αποφάσισε για λογαριασμό του VICE να δρομολογήσει αυτό το εγχείρημα. Τότε, τίποτα δεν προμήνυε αυτά που θα συναντούσε. «Τελικά, αυτά που ανακαλύψαμε ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που περιμέναμε κι εμείς οι ίδιοι», λέει ο Θοδωρής.

Καθώς περιγράφει το ιδιαίτερο… οδοιπορικό του στην οικονομική «θρησκεία» του Αρτέμη Σώρρα, ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για μια οργάνωση που βάζει σε οικονομικό κίνδυνο ανθρώπους ήδη ταλαιπωρημένους οικονομικά, ενώ ενέχει μεγάλους κινδύνους για το δημόσιο συμφέρον της χώρας.

Παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στον σκληρό πυρήνα της «Ελλήνων Συνέλευσις», ο Θοδωρής Χονδρόγιαννος περιγράφει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ιεροτελεστία στην οποία υποβλήθηκε όταν ήρθε η στιγμή να δώσει τον «Όρκο του Πολεμιστή» και να πιει το «ειδικό» νερό, το οποίο, όπως υποστηρίζουν τα μέλη της οργάνωσης, αν καταπατήσεις τον όρκο σου, θα σε κάψει και θα σε κυνηγούν οι Ερινύες, ενώ θα διαλυθούν τα κύτταρα του σώματός σου!!!

Ακούστε τη συγκλονιστική περιγραφή του από τη δίμηνη παραμονή του στα γραφεία μιας οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel