Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Λ. Αντωνακόπουλος στον FM 100: «Δεν πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα τα οφέλη της ΕΕ» (audio)

banner roots

Λ.  Αντωνακόπουλος στον FM 100: «Δεν πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα τα οφέλη της ΕΕ» (audio)
05.03.2019 | 19:51

Λ. Αντωνακόπουλος στον FM 100: «Δεν πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα τα οφέλη της ΕΕ» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Τον φάκελο Ευρώπη-Ελλάδα ανοίγει ο FM 100 ενόψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου με πρώτο συνομιλητή της Δέσποινας Βασιλειάδου τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα Λεωνίδα Αντωνακόπουλο.

Ο κ. Αντωνακόπουλος όντας για περισσότερα από δέκα χρόνια στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου γνωρίζει σε βάθος θέματα που άπτονται της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία τα τελευταία χρόνια βάλλεται από την κρίση και τον λαϊκισμό.

Ο πρώην επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναφέρθηκε εκτενώς στα οφέλη που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Ευρωπαίο πολίτη, πολλά από τα οποία θεωρούνται αυτονόητα από μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Οφέλη που σχετίζονται με την ειρήνη, τη δημόσια υγεία, τα τρόφιμα και όλους τους τομείς της καθημερινότητας εν γένει, τα οποία είναι αποτέλεσμα διαλόγου, συνεργασίας και κοινής δουλειάς του ευρωπαϊκού σχεδίου, όπως τόνισε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Ακούστε αναλυτικά την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το