Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Σ. Σωτηρίου στον FM 100: «Πολύ σημαντική η ψήφος των πολιτών στις Ευρωεκλογές» (audio)

banner roots

Σ. Σωτηρίου στον FM 100: «Πολύ σημαντική η ψήφος των πολιτών στις Ευρωεκλογές» (audio)
14.03.2019 | 19:12

Σ. Σωτηρίου στον FM 100: «Πολύ σημαντική η ψήφος των πολιτών στις Ευρωεκλογές» (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Σε συνέχεια της συζήτησης σχετικά με την Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση ενόψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου, στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου φιλοξενήθηκε η Σοφία Σωτηρίου, πολιτική επιστήμονας με ειδίκευση στα ευρωπαϊκά θέματα και εξωτερική συνεργάτιδα ιδρυμάτων και οργανισμών της χώρας.

Η κα Σωτηρίου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κρίση αξιών με την οποία έρχεται αντιμέτωπη η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαιτίας των μεγάλων προκλήσεων αλλά και των προβλημάτων που υπάρχουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο. «Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, όπου ο Ευρωπαίος πολίτης βλέπει μόνο τα αρνητικά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ως ανθρώπινο εγχείρημα έχει πολλά αρνητικά αλλά, δυστυχώς, πλέον την κατηγορούμε νομίζοντας πως είναι υπεύθυνη για όλα και υποβαθμίζουμε την αξία της ειρήνης. Δεν μπορούμε να δούμε τα πολύ σημαντικά που έχει κάνει», τόνισε η πολιτική επιστήμονας.

Σημειώνεται ότι η κα Σωτηρίου και στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα επισκεφθούν το προσεχές διάστημα τη Λήμνο, όπου θα παραχωρήσουν ενημερωτική ομιλία στο ΓΕΛ Μούδρου με θέμα τις Ευρωεκλογές.

Ακούστε όσα είπε.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το