Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ στον FM 100: Καταναλωτές καταγγέλλουν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος (audio)

banner roots

Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ στον FM 100: Καταναλωτές καταγγέλλουν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος (audio)
02.06.2020 | 21:30

Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ στον FM 100: Καταναλωτές καταγγέλλουν ότι αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος (audio)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη

Αποδέκτες μεγάλου αριθμού παραπόνων και καταγγελιών έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα η Ένωση Καταναλωτών - Η Ποιότητα Της Ζωής «Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.» και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές, οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς ρεύματος και απειλούνται με διακοπή.

Όπως είπε η αντιπρόεδρος της «Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.» κ. Παναγιώτα Καλαποθαράκου στον FM 100 και την εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου, απεστάλη επιστολή στα συναρμόδια υπουργεία και Αρχές, με 25 προτάσεις ζητώντας να ληφθεί μέριμνα από την πολιτεία ώστε «οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση να ελαφρυνθούν στο κομμάτι που έχει να κάνει με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος». Τόνισε μάλιστα ότι η ηλεκτρική ενέργεια «είναι βασικό κοινωνικό αγαθό που δεν πρέπει να στερηθεί κανείς τον 21ο αιώνα».

Ποιες είναι οι προτάσεις της «Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.» για την προστασία των καταναλωτών; Τι μέτρα έχουν ληφθεί στα υπόλοιπα κράτη της ΕΕ για το ίδιο θέμα εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού; Τι άλλες καταγγελίες λαμβάνουν την περίοδο που διανύουμε;

Ακούστε όσα είπε η κ. Καλαποθαράκου:

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το