Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Ενεργειακή κρίση: Πού οφείλεται και πόσο θα διαρκέσει | Ο Μ. Μαθιουλάκης στον FM 100 (audio)

banner roots

Ενεργειακή κρίση: Πού οφείλεται και πόσο θα διαρκέσει | Ο Μ. Μαθιουλάκης στον FM 100 (audio)
25.10.2021 | 11:22

Ενεργειακή κρίση: Πού οφείλεται και πόσο θα διαρκέσει | Ο Μ. Μαθιουλάκης στον FM 100 (audio)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom

Καθώς ο πλανήτης προσπαθεί να ανακάμψει από την πανδημία, έρχεται αντιμέτωπος με μία νέα κρίση. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις γίνονται παρατηρητές ενός ράλι τιμών στο πετρέλαιο, το φυσικό αέριο αλλά και στην ηλεκτρική ενέργεια. Η ενεργειακή κρίση και η εκτίναξη των τιμών της ενέργειας είναι εδώ με το ζήτημα να έχει τεθεί ψηλά στην ατζέντα των Ευρωπαίων ηγετών.

Η Δέσποινα Βασιλειάδου συζητάει στον ραδιοφωνικό «αέρα» του FM 100 με τον Μιχάλη Μαθιουλάκη, Σύμβουλο Ενεργειακής Στρατηγικής, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Greek Energy Forum και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Τι οδήγησε σε αυτή την τρελή κούρσα της τιμής του καυσίμου; Ποια ήταν τα αίτια; Ποια εργαλεία έχουμε στη διάθεσή μας για την αντιμετώπιση αυτής της νέας κρίσης; Μέχρι πού πρέπει να φτάσουν τα μέτρα ελάφρυνσης για νοικοκυριά και επιχειρήσεις ώστε οι ενισχύσεις αυτές να μη γίνουν αιτία διαιώνισης του προβλήματος;

Ακούστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το