Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Τ. Καρατράντος: "Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να υπάρξουν, αν δεν υπάρξει κατάπαυση πυρός"

the roots web banners 06

Τ. Καρατράντος: "Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να υπάρξουν, αν δεν υπάρξει κατάπαυση πυρός"
02.03.2022 | 19:52

Τ. Καρατράντος: "Ουσιαστικές διαπραγματεύσεις δεν μπορούν να υπάρξουν, αν δεν υπάρξει κατάπαυση πυρός"

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη

Για το πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται στην Δύση έπειτα από την εισβολή στην Ουκρανία μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο κ. Καρατράντος Τριαντάφυλλος, Διεθνολόγος με ειδικότητα στην Ευρωπαϊκή ασφάλεια και στις νέες απειλές και Ερευνητής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) στην ραδιοφωνική εκπομπή "Θέμα κι Ανάθεμα" της Δέσποινας Βασιλειάδου.

Την στάση της Δυτικής κοινότητας, τις κυρώσεις και τους μηχανισμούς που πρόκειται να επιβλέπουν την επιβολή αυτών στην Ρωσία, στους Ρώσους ολιγάρχες, αλλά και τον ρωσικό λαό, ο οποίος, όπως εξήγησε, δεν έχει ευθύνη για την εισβολή, ανέλυσε ο κ. Καρατράντος. 

Επιπλέον, υπερτόνισε την αμυντική στάση της Ουκρανίας και "το πολύ βαρύ τίμημα που πληρώνει κάθε μέρα όχι μόνο σε ανθρώπους, αλλά και στις κρίσιμες υποδομές", όπως ανέφερε.

Τι επισημαίνει για την πυρηνική απειλή της Ρωσίας, αλλά και για την αμφιλεγόμενη στάση της Τουρκίας που πηγάζει από την ανάγκη της να ισορροπήσει μεταξύ Δύσης και Ρωσίας; 

Βρείτε όλες τις απαντήσεις στην συνέντευξη που ακολουθεί: 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel