Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Συνεντεύξεις>>Γ. Παπαπροδρόμου για το κυβερνοέγκλημα: Τι πρέπει να κάνεις για να μην πέσεις θύμα (mp3)

the roots web banners 06

Γ. Παπαπροδρόμου για το κυβερνοέγκλημα: Τι πρέπει να κάνεις για να μην πέσεις θύμα (mp3)
02.02.2023 | 22:10

Γ. Παπαπροδρόμου για το κυβερνοέγκλημα: Τι πρέπει να κάνεις για να μην πέσεις θύμα (mp3)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες ανθρώπων που γίνονται μάρτυρες της παραβίασης της προσωπικής τους σελίδας, του προσωπικού τους, έστω διαδικτυακού, χώρου από κυβερνοαπατεώνες!

Μια τέτοια ιστορία, άλλη μια δηλαδή, εκτυλίχθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Λήμνο. 

Με Δούρειο Ίππο το Instagram, αγαπημένο για πολύ κόσμο, Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, λογαριασμοί χακαρίστηκαν, το άγχος ανθρώπων που είδαν να παραβιάζεται ο χώρος στον οποίο είχαν δαπανήσει εργατοώρες για να καταχωρίσουν την εργασία τους, εκτινάχθηκε στα ύψη και μάλιστα, όπως ενημερωθήκαμε σ αυτή την αλυσίδα παραβίασης ηλεκτρονικών συσκευών υπήρχαν και περιπτώσεις που οι επιτήδιοι έβαλαν στόχο κ δυστυχώς τα κατάφεραν, τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Το κυβερνοέγκλημα είναι καλά οργανωμένο, χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές και όσοι επιδίδονται σ αυτό διαθέτουν υψηλή τεχνική ικανότητα. 

Από την άλλη, δυστυχώς, ο περισσότερος κόσμος έχει άγνοια σχετικά με τους τρόπους και τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθεί ή να αποφεύγει για να μην πέφτει στην παγίδα, αλλά και για το τι πρέπει να κάνει αν παρ ελπίδα, πέσει! 

Ο Γεώργιος Παπαπροδρόμου, Υποστράτηγος ε.α. - Πτυχιούχος Νομικής ΑΠΘ - Δικαστικός Γραφολόγος, Ειδικός σε θέματα Αντιμετώπισης Κυβερνοεγκλήματος μίλησε στη Δέσποινα Βασιλειάδου κ στην εκπομπή «Θέμα & Ανάθεμα» για τα προσεχτικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel