Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>To Pornhub αρχίζει να καταγράφει τους χρήστες του

the roots web banners 06

To Pornhub αρχίζει να καταγράφει τους χρήστες του
04.02.2018 | 11:55

To Pornhub αρχίζει να καταγράφει τους χρήστες του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Τεχνολογία

Προσωπικά δεδομένα των χρηστών, όπως η ηλικία και οι διευθύνσεις τους, θα συλλέγει πλέον η μεγαλύτερη διαδικτυακή πορνογραφική εταιρεία παγκοσμίως.

Ο λόγος για την MindGeek, που βρίσκεται πίσω από τις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου PornHub, YouPorn και RedTube. Ο κολοσσός της πορνογραφίας ανακοίνωσε ότι αλλάζει την πολιτική του λόγω του νέου νόμου περί Ψηφιακής Οικονομίας στη Βρετανία, βάσει του οποίου οι επισκέπτες ιστοσελίδων ακατάλληλων για ανηλίκους, θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι είναι άνω των 18 ετών, αλλά δεν θα καταγράφει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των χρηστών.

Οι εταιρείες πονοκεφαλιάζουν για το πώς θα το καταφέρουν και ενδεχομένως να ζητούν πλέον ταυτότητες ή άλλα έγγραφα που πιστοποιούν την ηλικία των χρηστών.

Η MindGeek, ωστόσο, που είναι ιδιοκτήτρια και στούντιο παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου, όπως το Brazzers, θα χρησιμοποιήσει ένα σύστημα επαλήθευσης της ηλικίας, ονόματι, AgeID, με το οποίο ο χρήστης θα χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό και να χρησιμοποιεί ένα ειδικό μηχανισμό για να αποδεικνύει ότι είναι άνω των 18 ετών.

ΑΝ και η εταιρεία πιστεύει ότι δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι θα σπεύσουν να εγγραφούν, το σύστημα AgeID ενδέχεται να αποθαρρύνει ορισμένους λόγω των δεδομένων που θα αποθηκεύει. Το πρόγραμμα θα βρίσκει ονόματα, ταχυδρομικές διευθύνσεις, εθνικότητες, ημερομηνίες και τόπους γέννησης, διευθύνσεις e-mail και αριθμούς κινητών τηλεφώνων των χρηστών, αλλά δεν θα υπάρχει δυνατότητα να δημοσιευτούν, όπως υποστήριξε εκπρόσωπος της MindGeek μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο SkyNews.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel