Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Το Facebook Messenger μάς επιτρέπει επιτέλους να «πάρουμε πίσω» τα μηνύματά μας

banner roots

Το Facebook Messenger μάς επιτρέπει επιτέλους να «πάρουμε πίσω» τα μηνύματά μας
08.02.2019 | 21:52

Το Facebook Messenger μάς επιτρέπει επιτέλους να «πάρουμε πίσω» τα μηνύματά μας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Τεχνολογία

Ελάτε, παραδεχτείτε το. Κι εσείς έχετε στείλει κατά λάθος like (ή όποιο άλλο emoji έχετε στις συνομιλία σας) σε κάποιο άτομο, ενώ αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που θέλατε. Για να μην μιλήσουμε καν για τα μεθυσμένα μηνύματα που μετανιώνετε ήδη από την ώρα που τα στέλνετε.

Στα καλά νέα, αυτό δε θα σας ξανασυμβεί, καθώς το application ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να σβήνουν το μήνυμά τους, εντός ενός περιορισμένου χρονικού διαστήματος. Πατώντας παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα, θα έχουμε την επιλογή "Αφαίρεση", και στη συνέχεια "Αφαίρεση για όλους" ώστε επιτέλους να σβήνεται το επαίσχυντο meme που στείλαμε κατά λάθος στο εταιρικό group chat.

 
 

Ωστόσο, προκειμένου να αποτρέψει την κατάχρηση, το Messenger θα εμφανίζει στους συνομιλητές ότι κάποιο μήνυμα αφαιρέθηκε, και θα επιτρέπει την αναφορά του επίσης για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Aυτό σημαίνει ότι ακόμα θα πρέπει να εξηγήσουμε σε κάποιον τι δουλειά είχαμε στη συνομιλία μας στις τρεις τα ξημερώματα που αφαιρέθηκε ένα μήνυμα.

 

Πηγή: jenny.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το