Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στο νέο iOS 13 | Τι μας επιφυλάσσει η Apple

the roots web banners 06

Μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στο νέο iOS 13 | Τι μας επιφυλάσσει η Apple
28.07.2019 | 19:45

Μικρές αλλαγές που θα κάνουν τη διαφορά στο νέο iOS 13 | Τι μας επιφυλάσσει η Apple

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Τεχνολογία

Πολλά έχουν γραφτεί για το νέο αναβαθμισμένο λογισμικό των iPhone, iOS 13 που έρχεται το φθινόπωρο για τους χρήστες έξυπνων κινητών της Apple.

Αλλες πληροφορίες κινούνται στη σφαίρα της παραφιλολογίας και άλλες βέβαια διαρρέονται ή διακινούνται με τον πιο επίσημο τρόπο από τον ίδιο τον τεχνολογικό κολοσσό που ετοιμάζει το νέο πολυτελές κινητό iPhone στα τέλη Σεπτέμβρη, αλλά και το νέο του λογισμικό το iOS 13.

Για παράδειγμα γνωρίζουμε καλά πως η νέα έκδοση του iOS αναμένεται να προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να «σκοτεινιάζει» τη οθόνη του iPhone, εξοικονομώντας ενέργεια και προστατεύοντας τα μάτια του, ειδικά σε σκοτεινό περιβάλλον. Επιπλέον, η Apple έχει ανακοινώσει μεγάλες παρεμβάσεις στους χάρτες, προκειμένου να ανταγωνιστεί την Google, αλλά και στη λειτουργία των ειδοποιήσεων και το Apple Health. Οπως και μια βελτίωση στην κάμερα που θα φέρει επανάσταση στις κλήσεις μέσω FaceTime.

Οι μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά

Υπάρχουν όμως και λεπτομέρειες για το νέο iOS 13 που ενδεχομένως να μην ανακοινωθούν ως καινοτόμες αλλαγές στα iPhone κινητά, σίγουρα ωστόσο θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τους χρήστες.

Τέλος τα ενοχλητικά άγνωστα τηλέφωνα με το iOS 13

 

Το νέο iOS 13 θα διαθέτει επιλογή μεταβίβασης κλήσεων με άγνωστο αριθμό απευθείας στον τηλεφωνητή. Η εποχή που οι υπηρεσίες τηλεπώλησης (αν και αυτές έχουν περιοριστεί και λόγω GDPR) και άλλοι άγνωστοι αριθμοί σας ενοχλούσαν πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνει ο ιδιοκτήτης του iPhone είναι να επιλέξει στις επιλογές τηλεφώνου τον διακόπτη «σίγαση αγνώστου αριθμού» και τέλος τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα.

Βάλτε την Siri στο iOS 13να σας διαβάσει τα νέα μηνύματα

 

Ας υποθέσουμε πως βρίσκεται εν κινήσει για τη δουλειά ή έχετε βγει για τρέξιμο. Το νέο iOS 13 σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε τα εισερχόμενα μηνύματα με τη βοήθεια της γνωστής πια σε όλους – στα iPhone – Siri. Το μόνο που απαιτείται είναι να χρησιμοποιείτε τα δεύτερης γενιάς AirPods ακουστικά και να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από το μενού του τηλεφώνου σας.

Η Siri θα διαβάζει για τα αυτιά σας και μόνο το μήνυμα, ενώ αμέσως μετά θα σας δίνει τη δυνατότητα να υπαγορεύσετε αν το θέλετε την απάντηση στον αποστολέα του.

Ενας διακόπτης αρκεί για να βάλετε την Σίρι να σας διαβάζει τα εισερχόμενα μηνύματα

Ενας διακόπτης αρκεί για να βάλετε την Siri να σας διαβάζει τα εισερχόμενα μηνύματα / Φωτογραφία: Business Insider

Επιλέξτε WiFi και Bluetooth πιο γρήγορα με το iOS 13

Με το νέο iOS 13 εγκαταστημένο στο iPhone δεν χρειάζεται να ανοίγετε το μενού προκειμένου να επιλέξετε το δίκτυο WiFi ή την συσκευή Bluetooth στην οποία επιθυμείτε να συνδεθείτε. Απλώς σύρετε από την δεξιά πάνω γωνία και πατήστε παρατεταμένα στο μενού των δικτύων. Ενα διαφανές παράθυρο με όλες τις επιλογές θα ανοίξει για να προχωρήσετε με την επιλογή σας.

Αν δεν διαθέτετε iPhone X ή πιο σύγχρονο κινητό, τότε το μενού παραπάνω θα ανοίγει σύροντας με το δάχτυλο από την γωνία κάτω δεξιά.

Επιλέξετε πιο γρήγορα την σύνδεση στο διαδίκτυο ή το Bluetooth

Επιλέξετε πιο γρήγορα την σύνδεση στο διαδίκτυο ή το Bluetooth / Φωτογραφία: Business Insider

Διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά τα mail στο νέο iOS 13

Το νέο λογισμικό των iPhone έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες να αναβαθμίσει και την εφαρμογή mail, προσφέροντας ένα πιο λειτουργικό και ξεκάθαρο μενού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του business Insider, η απάντηση σε εισερχόμενο περιλαμβάνει πλέον μια σειρά από επιλογές, όπως την απάλειψη προηγούμενων μηνυμάτων από το νέο mail. Επιπλέον, καθίσταται εφικτό με το νέο iOS 13 να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε απαντητικά mail ή να μετακινείτε κάποιο εισερχόμενο στον κάδο απορριμάτων.

Νέο μενού διαχείρισης των email αναμένεται εμ το νέο λογισμικό iOS 13 για iPhone κινητά

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel