Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Τεχνολογία>>Ήρθαν οι προπληρωμένες κάρτες για το i Tunes Store και το App Store

banner roots

Ήρθαν οι προπληρωμένες κάρτες για το i Tunes Store και το App Store
25.10.2012 | 07:48

Ήρθαν οι προπληρωμένες κάρτες για το i Tunes Store και το App Store

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
Κατηγορία: Τεχνολογία

Τα καταστήματα Golden-i, οι Apple Premium Resellers σε Αθήνα και  Θεσσαλονίκη, διαθέτουν Ήρθαν οι πολυαναμενόμενες προπληρωμένες κάρτες για iTunes Store και το App Store. Oι λάτρεις της Apple και των προϊόντων της, μπορούν πλέον να προμηθευτούν τις προπληρωμένες κάρτες και να τις χρησιμοποιήσουν για αγορές μουσικής, εφαρμογών και ταινιών από το iTunes Store και το App Store.

Οι κάρτες διατίθενται σε τρία διαφορετικά ποσά, των €15, €25 και €50 και συνδέονται με τον λογαριασμό του κατόχου, έτσι ώστε εκείνος να μπορεί να χρησιμοποιήσει το αντίτιμο για αγορά μουσικής, εφαρμογών και βιβλίων από το iTunes Store από τον υπολογιστή του καθώς και από τις συσκευές iPhone, iPad, iPod Touch, και Apple TV. Έτσι όσοι δεν διαθέτουν πιστωτική κάρτα ή δεν θέλουν να την χρησιμοποιήσουν οn line, αλλά θέλουν να προμηθευτούν κάτι από τα παραπάνω από τα ψηφιακά καταστήματα της Apple, τότε οι προπληρωμένες κάρτες είναι η ιδανική λύση.

Οι προππληρωμένες κάρτες, διατίθενται αποκλειστικά, απο τα καταστήματα Golden-i, τους Premium Ressellers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel