Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Υγεία>>Πέτρος Κεχαγιάς στον FM 100: Ποιες είναι οι επιπτώσεις της ανεργίας στην ψυχική υγεία των νέων (mp3)

banner roots

Πέτρος Κεχαγιάς στον FM 100: Ποιες είναι οι επιπτώσεις της ανεργίας στην ψυχική υγεία των νέων (mp3)
09.10.2018 | 19:53

Πέτρος Κεχαγιάς στον FM 100: Ποιες είναι οι επιπτώσεις της ανεργίας στην ψυχική υγεία των νέων (mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Υγεία

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καθιέρωσαν την 10η Οκτωβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τα ψυχικά νοσήματα.

Για το έτος 2018, το μήνυμα της ενημερωτικής εκστρατείας είναι «Νέοι άνθρωποι και ψυχική υγεία σε έναν κόσμο που αλλάζει». Εν όψει της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας, ο Νευροψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής Πέτρος Κεχαγιάς φιλοξενήθηκε στο στούντιο του FM 100 και μίλησε στην εκπομπή της Δέσποινας Βασιλειάδου «Θέμα και Ανάθεμα» για την ανεργία ως ένα από τα μείζονα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι νέοι στην Ελλάδα της κρίσης.

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει η εργασία στην ψυχική υγεία των νέων και ποιες είναι οι επιπτώσεις της έλλειψής της; Τι συμπτώματα παρουσιάζουν τα άνεργα νεαρά άτομα και πώς βιώνουν το αποτέλεσμα της απουσίας εργασιακής απασχόλησης; Τέλος, με ποιο τρόπο μπορούν να διαχειριστούν προβλήματα που απορρέουν από τις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες;

Ακούστε τη συζήτηση στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel