Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής & Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

the roots web banners 06

Εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής & Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
02.09.2019 | 09:43

Εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και μελών Οικονομικής Επιτροπής & Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου, στην πρώτη του δημόσια συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, προέβη στην εκλογή του Προεδρείου του, καθώς και στην εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Κατόπιν ψηφοφορίας των μελών του Δ.Σ., Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αναδείθηκε ο κ. Ευάγγελος Χριστοφιδέλλης, προταθείς από την παράταξη «Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο», με 21 ψήφους και 5 λευκά, ενώ στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Βασίλειος Κριθαρέλλης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο», με 25 ψήφους και 1 λευκό. Στη θέση του Γραμματέα του Δ.Σ. εξελέγη ο κ. Νικόλαος Ρηγόπουλος, προερχόμενος από την παράταξη «Η Λήμνος μπροστά», με 23 ψήφους και 3 λευκά.

Επίσης, Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διεξήχθησαν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σημειώνεται ότι και στις δύο επιτροπές, οι οποίες είναι επταμελείς, συμμετέχουν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαρινάκης, καθώς και δύο Αντιδήμαρχοι, οι κ.κ. Ιωάννης Ποντίκας και Γεώργιος Δημάρης.

Ως τακτικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κ.κ.: Παναγιώτης Μουστάκας (Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο), Χρυσόστομος Ψάρρας (Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο), Ελεονώρα Γεώργα (Νίκη για τη Λήμνο), Ευάγγελος Γιαρμαδούρος (Η Λήμνος Μπροστά).

Ως αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εξελέγησαν οι κ.κ.: Εμμανουήλ Γαροφαλλίδης (Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο) και Νικόλαος Μαρινάκης (Σταθερή Πορεία για τη Λημνο), Βασίλειος Κριθαρέλλης (Νίκη για τη Λήμνο) και Νικόλαος Ρηγόπουλος (Η Λήμνος Μπροστά).

Ως τακτικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι κ.κ.: Παναγιώτης Μουστάκας (Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο), ), Χρυσόστομος Ψάρρας (Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο), Βασίλειος Κριθαρέλλης (Νίκη για τη Λήμνο) και Ευάγγελος Πλαφαδέλλης (Η Λήμνος Μπροστά).

Ως αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν οι κ.κ.: και Εμμανουήλ Γαροφαλλίδης (Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο), Νικόλαος Μαρινάκης (Σταθερή Πορεία για τη Λήμνο), Αλέξανδρος Καφαλτής (Νίκη για τη Λήμνο) και Δέσποινα Κατσανέρη (Η Λήμνος Μπροστά).

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το