Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου: Μια ξεχωριστή δράση με «στόχο» τον Άνθρωπο!!

the roots web banners 06

Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου: Μια ξεχωριστή δράση με «στόχο» τον Άνθρωπο!!
02.05.2024 | 20:15

Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου: Μια ξεχωριστή δράση με «στόχο» τον Άνθρωπο!!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

«Αυτές τις άγιες ημέρες όπου η Ανάσταση του θεανθρώπου δίνει το μήνυμα της υπέρτατης αγάπης, εμείς ως άνθρωποι έχουμε χρέος να διδαχτούμε και να προσπαθούμε συνεχώς και καθημερινά να νικήσουμε το θάνατο που υπάρχει μέσα μας, βρίσκοντας και προσφέροντας το αντίδοτο, δηλαδή αγάπη και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο μας», αναφέρει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Λήμνου σε ανακοίνωση του.

Και συνεχίζει: «Σήμερα το πρωί, 2 Μαΐου, ο Σύλλογος μας βρέθηκε στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Σωματείο «Ο Καλός Σαμαρείτης» προσφέραμε κεράσματα / εδέσματα των ημερών (κουλουράκια, τσουρέκια, πασχαλινά αυγά, χυμούς, κ.α.) ενώ περιηγηθήκαμε και συζητήσαμε, περνώντας χρόνο και ανταλλάσσοντας ευχές και νέα με τους ανθρώπους της μονάδας. Ο Πρόεδρος της κ. Θωμάς Λούκας και το προσωπικό μας υποδέχθηκε και συζήτησε μαζί μας για το έργο που συντελείται εκεί αλλά και για το πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός και η συναναστροφή των ανθρώπων αυτών με την κοινωνία.

Δράσεις όπως αυτές καλλιεργούν την αλληλεγγύη, την προσφορά, τον εθελοντισμό. Αυτό το πρωινό γέμισε με αγάπη τις καρδιές μας και με ακόμη περισσότερη όρεξη προσφοράς την ψυχή μας. Και πάνω σε αυτό τον άξονα θα χαράσσουμε πάντα την πορεία μας!

Ευχόμαστε στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας Καλή Ανάσταση, με υγεία. Το Άγιο Φως να γεννήσει στις ψυχές όλων ελπίδα, αγάπη και σεβασμό και δύναμη!!!!»

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel